Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άρρωστο αγοράκι 4 ετών χαμογελά ασταμάτητα στο νοσοκομείο όταν ένα ολόκληρο στάδιο γυρίζει και το χαιρετά!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άρρωστο αγοράκι 4 ετών χαμογελά ασταμάτητα στο νοσοκομείο όταν ένα ολόκληρο στάδιο γυρίζει και το χαιρετά.

Από το κρεβάτι ενός νοσοκομείου, ένα 4χρονο παιδί δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά… Το νεαρό αγοράκι αισθάνεται ευτυχισμένο στη θέα ενός ολόκληρου σταδίου ποδοσφαίρου, να τον χαιρετά.

Είναι θλιβερό για ένα μικρό παιδί να έρχεται αντιμέτωπο με μία τόσο σπάνια ασθένεια, όπως αυτή από την οποία πάσχει ο πιτσιρικάς του παρακάτω βίντεο. Ο Wyatt Hemphill έχει αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Εισήχθη στο University of Ioaw Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι έχουν θέα προς το στάδιο Kinnick, το «σπίτι» των Hawkeyes. Και ενώ ο Wyatt παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ξαφνικά όλο το στάδιο σταμάτησε προκειμένου να τον χαιρετήσει!

Η χαρά του δεν περιγράφεται με λόγια και η μητέρα του κατέγραψε την συγκεκριμένη στιγμή με την κάμερά της. Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ευχαριστώ πολύ όσους τον χαιρέτησαν!».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Λόγω της αρρώστιας του ο Wyatt έχει γίνει πολύ δυνατός. Τον έβλεπα ότι ήταν πολύ κουρασμένος αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι 70.000 φίλαθλοι γύρισαν να τον χαιρετήσουν, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του».

Από τότε, έχει γίνει παράδοση και το στάδιο χαιρετά άρρωστια παιδιά του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου.

Δείτε το βίντεο που σπαράζει καρδιές:

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika