Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένας συνηθισμένος γάμος. Όταν όμως προσέξαμε τη νύφη… Παγώσαμε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένας συνηθισμένος γάμος. Όταν όμως προσέξαμε τη νύφη… Παγώσαμε.

Το όνειρο ενός ζευγαριού από το Illinois να παντρευτεί στην Τζαμάικα καταστράφηκε όταν η μέλλουσα νύφη διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του στομάχου και οι γιατροί της πρότειναν να μείνει σε ένα κέντρο περίθαλψης.

Αλλά η Destini Schafer και ο Brandon Thomas έπαθαν την πλάκα της ζωής τους όταν μια νοσοκόμα οργάνωσε έναν γάμο 50 ατόμων καλώντας την οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού – σε μόλις 5 μέρες.

Η 24χρονη Schafer ήταν συντετριμμένη όταν οι γιατροί στο Memorial Medical Center του Springfield της είπαν ότι ήταν πολύ αδύναμη για να κάνει χημειοθεραπεία.

3

4

Η Schafer, μητέρα 3 παιδιών, είπε στην νοσοκόμα, Ashley Shipley-Lovekamp, ότι εκείνη και ο 31χρονος Thomas είχαν αποφασίσει να μην κάνουν τον γάμο τελικά. Αλλά η νοσοκόμα είχε άλλα σχέδια και, με την βοήθεια και άλλων νοσοκόμων από τον τομέα του ογκολογικού, οργάνωσε έναν γάμο στα γρήγορα.

Αντί για τις αμμουδιές της Τζαμάικα, ο γάμος έγινε στην αυλή του νοσοκομείου στις 6 Μαΐου, όπου πέταλα λουλουδιών σχημάτιζαν τον διάδρομο και γιρλάντες στόλιζαν τις καρέκλες.

Μια άλλη νοσοκόμα μεταποίησε το φόρεμα που είχε διαλέξει η Schafer , ενώ υπήρξαν δωρεές με κοστούμια, δαχτυλίδια και φορέματα για τις παρανύμφους από τοπικές επιχειρήσεις.

Η Shipley-Lovekamp άρχισε να οργανώνει τον γάμο την περασμένη Δευτέρα. Την Παρασκευή, η Schafer ήταν ντυμένη νύφη. «Όλοι πρέπει να έχουν την τελετή που τους αξίζει», είπε η νοσοκόμα στο The State Journal-Register.

5

6

7

Τα παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις, ο 6χρονος Jack και η 3χρονη Bella της Schafer και η Nyna, η κόρη του Brandon, έγιναν παρανυφάκια. Μια τούρτα με κρέμα διακοσμημένη με ροζ λουλούδια περίμενε τους νεόνυμφους στην δεξίωση, όπου αγκάλιασαν τον νεογέννητο γιο τους, τον 8 μηνών Noah.

Η Schafer και ο Thomas δεν μπορούσαν να πιστέψουν που είχαν φτάσει οι νοσοκόμες για να τους οργανώσουν έναν γάμο που, όπως είπαν, ήταν καλύτερος από εκείνον στην Τζαμάικα. «Δεν περιμέναμε να κάνουν τόσα πολλά», είπε ο Thomas. «Οι νοσοκόμες είναι απλά απίθανες και ήταν πραγματικά δίπλα της.»

8.5

8

«Σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα από τότε που έμαθα την διάγνωση αυτή», είπε η Schafer. «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι.» Φαίνεται ότι ο γάμος ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν, είπαν οι γιατροί. Η υγεία της Schafer βελτιώθηκε πολύ από την τελετή.

«Φαινόταν ότι η διάθεση της είχε αλλάξει», είπε ο Thomas. Μόλις 5 μέρες μετά τον γάμο, η Schafer έμαθε ότι ήταν αρκετά δυνατή ώστε να κάνει χημειοθεραπεία.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να διοργανώσει μια συναυλία για να συγκεντρώσει χρήματα, ενώ υπάρχει και μια σελίδα στο GoFundMe για την οικογένεια. Η Schafer θα έχει για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις από τον γάμο της.

9

10

 

 

 

dailymail.co.uk,  fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika