Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από μικρή την Κορόιδευαν και την φώναζαν “το Φάντασμα”. Σήμερα όμως, τους Εκδικείται με τον Καλύτερο Τρόπο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία μαθήτρια αποκάλυψε πως την κορόιδευαν στο διαδίκτυο επειδή γεννήθηκε με αλμπινισμό – αν και σπάνια δέχεται πειράγματα στην πραγματική ζωή. Η Nontobeko Mbuyazi γεννήθηκε με αυτή την πάθηση και έχει πολύ λευκό δέρμα αλλά δεν την νοιάζουν όλοι εκείνοι που την αποκαλούν “φάντασμα” και θέλει να γίνει μοντέλο.

23

Η 20χρονη λέει πως συχνά την ενοχλούν διαδικτυακοί νταήδες και δέχεται ρατσισμό στους λογαριασμούς της στα social media. Παρόλο που σπουδάζει για να γίνει εγκληματολόγος, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

24

Παρά την αυτοπεποίθηση με την οποία της ανεβάζει, πολλοί την αποκαλούν “φάντασμα.” Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να μην τους αφήσει να την επηρεάσουν.

25

“Είμαι αλμπίνο και παρά τις διαφορές έχω βρει την αυτοπεποίθηση να αρχίσω το μόντελιγνκ. Πολλοί μου λένε πως μοιάζω με φάντασμα και ρωτάνε γιατί είμαι τόσο χλωμή.

26

Ποτέ δεν μου έχουν κάνει παρόμοια σχόλια στη ζωή μου. Το διαδικτυακό bullying με έχει κάνει να αμφισβητήσω τον εαυτό μου και την ομορφιά μου. Αλλά αντί να στεναχωριέμαι, υποστηρίζω τον εαυτό μου και αυτό με κάνει καλύτερο άτομο.”

27

Προσθέτει: “Στην πραγματικότητα μου έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση και νιώθω πολύ όμορφα για το δέρμα μου. Πολλοί αλμπίνο νιώθουν άσχημα και τους πειράζουν. Εγώ όμως αρνούμαι να μπω στην θέση αυτή. Είμαι περήφανη για το ποια είμαι.”

28

“Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως ο αλμπινισμός δεν είναι ασθένεια, απλά μία κατάσταση του δέρματος. Από όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ πιστεύω το δέρμα μου έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις δουλειές που έχω κλείσει. Δεν νιώθω διαφορετική. Οι άνθρωποι φέρονται άσχημα στους άλλους απλά για να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους.”

29

“Θέλω όλοι να νιώσουν πως είναι όμορφοι, ανεξάρτητα από τα πειράγματα ή ότι τους λένε οι άλλοι. Αλλά πρέπει να προσέχουν βέβαια τον ήλιο γιατί μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος.”

30

“Πολλοί μου ζητούν να βγούμε μαζί φωτογραφία και  μου αρέσει πολύ αυτού του είδους η προσοχή. Με κάνει να νιώθω ξεχωριστή. Οι αλμπίνο είναι πολύ όμορφοι και θέλω όλοι να το καταλάβουν αυτό. Μπορούν να γίνουν οτιδήποτε θελήσουν.”

31

Οι σκέψεις σας;

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika