Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το απίθανο γράμμα μιας 7χρονης Google και η απάντηση του CEO!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το απίθανο γράμμα μιας 7χρονης Google και η απάντηση του CEO!

Μια 7χρονη από την Αγγλία έστειλε ένα γράμμα στην Google ζητώντας δουλειά, γράφντας για την αγάπη που εχει «στα ρομπότ και τα κομπιούτερ».

Απευθυνόμενη στο «αφεντικό της Google», η Chloe Bridgewater γραφει μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ καλή στην τάξη και είναι καλή στην ορθογραφία και στην ανάγνωση, ενώ συνεχίζει λέγοντα: «Οταν μεγαλώσω, θα ήθελα μια δουλειά στην Google. Θέλω επίσης να δουλέψω σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας και να κολυμπήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο μπαμπάς μου μού είπε να σας δώσω μια αίτηση για να βρω μια θέση εργασίας στην Google. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό, αλλά μου είπε ότι ένα γράμμα θα έφτανε για την ώρα».

Η μικρή δεν ξεχνάει να αναφερθεί και στην επίσης έξυπνη αδελφούλα της που ειναι μόλις 5 χρονών, ενώ ενημερώνει στο τέλος το αφεντικό της εταιρείας, πως δεν έχει ξαναγράψει άλλο γράμμα, παρά μόνο στον Άγιο Βασίλη!

Το απίθανο γράμμα μιας 7χρονης Google και η απάντηση του CEO!

Η Chloe υπέβαλε την αίτηση μέσω της σελίδας σταδιοδρομίας της Google και πήρε ιδιαίτερη χαρά οταν ήρθε η απάντηση και μάλιστα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Η απάντηση έγραφε: «Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα ρομπότ και τα κομπιούτερ και ελπίζω να συνεχίσεις να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για την τεχνολογία. Νομίζω ότι αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου -από το να εργαστείς στην Google, μέχρι να κολυμπήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περιμένω να μου στείλεις αίτηση εργασίας όταν τελειώσεις το σχολείο!

Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένειά σου».

Το απίθανο γράμμα μιας 7χρονης Google και η απάντηση του CEO!

Μετά από αυτό, ο περήφανος μπαμπάς Andy Bridgewater μοιράστηκε το γράμμα της κόρης του στο Internet και όπως αναμενόταν αυτό έχει γίνει viral. Το σημαντικό είναι ότι ο μπαμπάς εξήγησε πως η κόρη του έχασε την αυτοπεποίθησή της σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα πριν από λίγα χρόνια και αυτό το γράμμα αποτέλεσε τεράστια ώθηση στο να αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της!

«Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω έναν τόσο πολυάσχολο άνθρωπο, που έκανε ένα διάλειμμα για να φέρει πιο κοντά το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού – αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η ίδια γνωρίζει πως χρειάζεται πολύ περισσότερο από ιππασία, καρτ και ήσυχο ύπνο για να πιάσει δουλειά στην Google!», σχολίασε μεταξύ άλλων ο μπαμπάς της μικρής.

Το απίθανο γράμμα μιας 7χρονης Google και η απάντηση του CEO!

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika