Newsitamea.gr
AMEA news

Απίστευτο! Έδεσαν και βασάνισαν LIVE 18χρονο με Αναπηρία – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Τέσσερις 18χρονοι απήγαγαν, έδεσαν και βασάνισαν έναν συμμαθητή τους, ο οποίος έχει νοητική στέρηση. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά… φρόντισαν να μεταδώσουν τον φρικτό βασανισμό του live στο facebook.

Όπως βλέπετε, σε αποσπάσματα του βίντεο διάρκειας 30 λεπτών, που ανέβηκαν στο twitter, ο 18χρονος έχει καλυμμένο το στόμα και κουλουριάζει στη γωνία ενός δωματίου.

Οι δράστες της επίθεσης γελούν και να φωνάζουν “fuck Ντόναλντ Τραμπ” και “fuck white people”. Κλωτσούν και χτυπούν τον ανήμπορο νεαρό με μανία. Κλάποια στιγμή του κόβουν τα ρούχα του, ρίχνουν πάνω του στάχτες από τσιγάρα ενώ χρησιμοποιούν ένα μαχαίρι για να κόψουν τα μαλλιά του, κόβοντας κομμάτι από το δέρμα του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα να ματώει.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, σε διαμέρισμα του Σικάγο. Ο 18χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς καθώς περιφερόταν στον δρόμο, αποπροσανατολισμένος και αναστατωμένος. Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν πως είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος υψηλού κινδύνου.

Η αστυνομία περιέγραψε το βίντεο ως «εμετικό» πιθανό έγκλημα μίσους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι αδίστακτοι νεαροί μπορεί να τον είχαν απαγάγει έως και 48 ώρες πριν από την επίθεση, καθώς τον κρατούσαν όμηρο για τουλάχιστον 24 ώρες.

Η φρικιαστική επίθεση δημιούργησε τέτοιο τραύμα στον 18χρονο που χρειάστηκε σχεδόν όλη η νύχτα για να ηρεμήσει ώστε να μπορέσει να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Για την επίθεση συνελήφθησαν δυο άντρες (ο Tesfaye Cooper και ο Jordan Hill) και δυο γυναίκες (η Brittany Covington και η Tanishia Covington). Καθώς το θύμα είναι λευκός και τα άτομα στο βίντεο έγχρωμοι, η αστυνομία ερευνά αν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για έγκλημα μίσους.

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou