Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Απαλλαχτείτε από τα Ενοχλητικά Μυρμήγκια με ένα φυσικό διάλυμα αποτελούμενο από 3 υλικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Απαλλαχτείτε από τα Ενοχλητικά Μυρμήγκια με ένα φυσικό διάλυμα αποτελούμενο από 3 υλικά

Μυρμήγκια. Μικρά, ενοχλητικά ζωύφια που εμφανίζονται από το πουθενά. Ενώ στην αρχή φαίνεται πως είναι λίγα, μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα. Εάν προσπαθείτε μάταια να απαλλαγείτε από αυτά τα έντομα, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το φυσικό διάλυμα. Πέντε θεραπείες εντομοκτόνων έχουν εξεταστεί και έχει αποδειχθεί πως ένα μείγμα αποτελούμενο από βόρακα, ζάχαρη και νερό είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικό όσο και το δηλητήριο από βόρακα που πωλείται στα σουπερμάρκετ.

Για να φτιάξετε αυτό το φυσικό εντομοαπωθητικό, θα χρειαστείτε 1 κουτάλι της σούπας βόρακα, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και μισό φλιτζάνι νερό. Αναμείξτε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το μείγμα να βράσει για 3 λεπτά. Μόλις κρυώσει, μπορείτε να χύσετε το μείγμα σε ένα μικρό καπάκι ή σε ένα μπολ ή και να μουσκέψετε βαμβάκι σε μπάλες μέσα στο μείγμα.

Μη βάζετε περισσότερο από ένα κουτάλι της σούπας βόρακα καθώς, εάν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη, τα μυρμήγκια θα αποφύγουν το μείγμα.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα των μυρμηγκιών, μπορεί να χρειαστεί να περάσουν αρκετές ώρες, ίσως και μέρες. Αρχικά, είναι πιθανό να παρατηρηθεί μία αύξηση, καθώς τα μυρμήγκια θα κατευθυνθούν μαζικά προς το μείγμα, προκειμένου να απολαύσουν το δηλητηριώδες «επιδόρπιο».

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνων –Cooktopcove.com , YALE SAFE, THE GARDENING COOKTHIS GRANDMA IS FUN

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Διέγραψε στα «μουγκά» χρέη η εφορία: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που δεν θα πληρώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika