Newsitamea.gr
ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άντρας βασάνισε μέχρι θανάτου τον αυτιστικό γιο της φίλης του!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άντρας βασάνισε μέχρι θανάτου τον αυτιστικό γιο της φίλης του.

Σε 65 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 45χρονος Matthew Christenson. Βασάνισε μέχρι θανάτου τον 18χρονο αυτιστικό γιο της φίλης του.

Ήταν τον περασμένο Αύγουστο που ο Matthew Christenson που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του 18χρονου Otto Smith, αυτιστικού γιου της συντρόφου του. Είχε κακοποιήσει και τον μικρότερα αδερφό του, τον 13χρονο J.C.

Η ποινή του ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Αν και το εύρος για παρόμοια εγκλήματα κυμαίνεται από 30 έως 41 χρόνια, ο δικαστής συμφώνησε στην 65ετή ποινή που πρότειναν οι εισαγγελείς.

«Ο Otte ήταν ένα αξιαγάπητο, ευγενικό παιδί στο σώμα ενός νεαρού άντρα. Τους προσέλκυε όλους. Τον αγαπούσαν και αυτός ο άντρας του πήρε τη ζωή. Και όχι μόνο τον σκότωσε αλλά έκανε και τις τελευταίες του μέρες τις χειρότερες στη ζωή», τόνισε ο εισαγγελέας Ben Santos.

O Christenson είχε γνωρίσει τη δασκάλα ειδικής αγωγής Pascia Backman μέσω Craiglist τον Ιανουάριο του 2014. Σύντομα μετακόμισαν με τον 20χρονο γιο του στο διαμέρισμά της και άρχισαν να επιβάλουν τον άγριο νόμο τους στο σπίτι.

O Christenson είχε γνωρίσει τη δασκάλα ειδικής αγωγής Pascia Backman μέσω Craiglist τον Ιανουάριο του 2014. Σύντομα μετακόμισαν με τον 20χρονο γιο του στο διαμέρισμά της και άρχισαν να επιβάλουν τον άγριο νόμο τους στο σπίτι.

Βασανιστήρια μέχρι θανάτου

Γρήγορα ανάγκασε τα αγόρια να γυμνάζονται για ώρες και περιόρισε σοβαρά τη διατροφή τους. Τους έβαζε να κάνουν παγωμένο μπάνιο και ο J.C. έπρεπε να κοιμάται στο πάτωμα χωρίς μαξιλάρι ή κουβέρτα. Χτυπούσε τα αγόρια και έκανε χρήση τέιζερ στον Smith.

«Φανταστείτε να είστε άτομο με σοβαρό αυτισμό και αναπτυξιακές αναπηρίες. Ήδη φυλακισμένοι σε μια φυλακή του μυαλού σας. Τότε να σας χτυπούν, να σας κακοποιούν, να σας κάνουν να φοράτε σακούλες σκουπιδιών», δήλωσε ο θείος του Smith, Bill Carroll. «Ό,τι σας άρεσε χρησιμοποιούνταν για να σας βασανίσουν».

Ο Christenson έκανε τη ζωή κόλαση και στην Backman. Περιόρισε τη διατροφή της και δεν την άφηνε να πάρει τα φάρμακα για το άγχος και την κατάθλιψη. Η Backman κατέθεσε πως της έλεγε ότι οι γιοι της ήταν κακοί και τους διαχώριζε.

Ο Smith βρέθηκε νεκρός τον Απρίλιο του 2014. Η μητέρα του τον βρήκε αφού ο Christenson τον ανάγκασε να κάνει παγόλουτρο, του έβαλε μια κάλτσα στο στόμα και του τύλιξε το κεφάλι με μονωτική ταινία. Του αφαίρεσε την ταινία και την κάλτσα από το στόμα πριν καλέσει τις αρχές και ενώ ο Christenson έπινε και κάπνιζε.

ΠΗΓΗ: www.awakengr.com  ,  newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika