Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Άντρας χτύπησε στην κοιλιά έγκυο κωφή γυναίκα επειδή θεωρούσε πως ο σκύλος που την βοηθούσε έπιανε πολύ χώρο στο αεροπλάνο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άντρας χτύπησε στην κοιλιά έγκυο κωφή γυναίκα επειδή θεωρούσε πως ο σκύλος που την βοηθούσε έπιανε πολύ χώρο στο αεροπλάνο.

Ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε το σκύλο υπηρεσίας μιας κωφής εγκύου και έπειτα χτύπησε την κοιλιά της γιατί θεώρησε ότι ο σκύλος της “έπιανε περισσότερο χώρο από όσο άξιζε”.

Η Hazel Ramirez, η οποία είναι 20 εβδομάδων έγκυος, πετούσε για το Ορλάντο με τον σύντροφό της, Matthew Silvay.

Η 21χρονη είπε στο News 6 ότι ο σκύλος της, Zariel, κοιμόταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της πτήσης από το Colarado Springs, και ξύπνησε λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Hazel Ramirez, (left) who is 20 weeks pregnant, was allegedly punched in the stomach after a man attacked her service dog on a plane

Νωρίτερα, η σύζυγος του Timothy Manley, Petrini, είχε διαμαρτυρηθεί για αλλεργίες και όταν ο σκύλος απλώθηκε, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον 59χρονο.

Η αστυνομία είπε ότι ο Manley χτύπησε τον σκύλο δίνοντάς του μια δυνατή γροθιά, η οποία έκανε τον Zariel να τσιρίξει και να κρυφτεί κάτω από το κάθισμα του άντρα.

Ms Ramirez and her partner Matthew Silvay, who is also deaf, tried to tell Manley off as best they could, but Manley allegedly then punched Ms Ramirez in the stomach (pictured is the soon to be mother of three during an earlier pregnancy)

Η κ.Ramirez, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί μέσα σε λίγους μήνες και ο σύντροφος της, ο οποίος είναι επίσης κωφός, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον άντρα όσο καλύτερα μπορούσαν, καθώς το αεροπλάνο έφτανε στην πύλη.

Οι αστυνομία έφτασε στην πύλη, αλλά πριν φτάσει το αεροπλάνο, ο Manley χτύπησε την κα Ramirez στην κοιλιά της πριν ο 30χρονος κ. Silvay τον γραπώσει, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από την αστυνομία.

Η κ. Ramirez είπε επίσης στο News 6 ότι ο Manley έσπρωξε τις δύο μικρές κόρες της στην προσπάθειά του να δραπετεύσει.

“Έπεσαν και έκλαψαν τόσο δυνατά,” είπε η μητέρα.

After Manley allegedly hit Zariel (bottom right), the dog yelped and hid from his attacker under a seat, Ms Ramirez said

Ο Manley δήλωσε αργότερα στην αστυνομία ότι ο Zariel “έπιασε περισσότερο χώρο από όσο θεώρησε ότι άξιζε”, σύμφωνα με το The Orlando Sentinel.

Manley was travelling with his wife, Petrini (right) who had earlier complained of allergies

Το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα και η μητέρα λέει ότι θα καταθέσει εναντίον του δράστη στο δικαστήριο, εάν χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou