Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανησυχία για την ψυχική υγεία της Sinead O Connor – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέα ανησυχία για την ψυχική της υγεία προκάλεσε η τραγουδίστρια Sinead O’Connor, με το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, στο οποίο μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει.

«Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας στη ζωή μου, εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος στη γη και λέει ότι είμαι ήρωας – και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μου με κρατά ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι κάπως αξιολύπητο» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Η 50χρονη, που έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και τόνισε ότι ανέβασε το βίντεο για να γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει, ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζεται σαν σκουπίδι από μέλη της οικογένειάς της, που αρνούνται να την φροντίσουν, ενώ αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε από την απώλεια της επιμέλειας του 13χρονου γιου της.

«Είναι σαν ένα κυνήγι μαγισσών. Αγωνίζομαι και αγωνίζομαι και αγωνίζομαι όπως όλα τα εκατομμύρια ανθρώπων» είπε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αν εξαρτιόταν μόνο από μένα θα είχα φύγει… θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη γη, ως τιμωρία για το ψυχολογικό μου πρόβλημα και θυμώνω γιατί κανείς δεν με φροντίζει. Και δεν πρόκειται να πεθάνω, δεν πρόκειται να πεθάνω, αλλά δεν είναι τρόπος για τους ανθρώπους να ζουν έτσι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ανησυχία η Sinead O’Connor. Το 2015 ανάρτησε μια σειρά από μηνύματα στο Facebook, τα οποία θεωρήθηκαν ως πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας. Επίσης, το Μάιο του 2016 πήγε βόλτα με το ποδήλατο της και εξαφανίστηκε για μία μέρα, ενώ η αστυνομία του Σικάγο την αναζητούσε.

Δείτε το βίντεο.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika