Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανέβασε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία στο Διαδίκτυο και Μετά από λίγο η Αστυνομία της Χτύπησε τη Πόρτα. Ο Λόγος; Δε Πάει το Μυαλό σας!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ανέβασε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία στο Διαδίκτυο και Μετά από λίγο η Αστυνομία της Χτύπησε τη Πόρτα. Ο Λόγος; Δε Πάει το Μυαλό σας.

Μια απελπισμένη γυναίκα ακούει για μια ασυνήθιστη εκστρατεία. Παίρνει αμέσως αυτή την εικόνα και την στέλνει σε έναν κοινωνικό λειτουργό.

Την επόμενη μέρα, στέκεται μπροστά από την πόρτα της η αστυνομία. Οι αξιωματούχοι δεν διστάζουν και συλλαμβάνουν αμέσως τον σύζυγό της.

1

Ο σύζυγός της την χτυπάει και την κακομεταχειρίζεται, ακόμη και αν το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά μαζί. Χάρη σε μια γυναίκα από την Βρετανία που είχε υποστεί την ίδια εμπειρία, η ταλαιπωρία της βρήκε ένα τέλος.

2

Από καθαρή απόγνωση, ξεκίνησε αυτό το έργο, έτσι ώστε τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας να μπορούν να προσδιοριστούν σιωπηλά. Τα θύματα σχεδιάζουν μια μικρή μαύρη κουκκίδα στο εσωτερικό των χεριών τους. Με αυτόν τον τρόπο, υποτίθεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον πόνο του θύματος και θα το βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μια γρήγορη κλήση στην αστυνομία θα μπορούσε να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Να το έχετε υπόψιν σας.

3

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βιώνουν κάτι τόσο τρομερό, δεν είναι σε θέση να μιλήσουν για τον πόνο τους. Μπορεί ακόμη και να φοβούνται για τις ζωές τους και των παιδιών τους. Μια λέξη μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες. Η βρετανή γυναίκα, ξεκίνησε την εκστρατεία της «μαύρης βούλας».

Λέει: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν στη σιωπή, επειδή δεν έχουν κάποιον να ζητήσουν βοήθεια.»
«Τέλος στη σιωπή της ενδοοικογενειακής βίας», είναι το σύνθημα της εκστρατείας.

5

Πολλά θύματα είναι αποφασισμένα να επωφεληθούν από αυτό το απλό, αλλά αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας. Και δεν είναι μόνο οι γυναίκες που παρουσιάζουν δημοσίως τον πόνο τους. Όλο και περισσότεροι άνδρες έχουν βγει στο προσκήνιο.

6

Μία στις τέσσερις γυναίκες βιώνει την ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της ζωής της. Και το 60% του συνόλου των περιστατικών συμβαίνουν στο σπίτι. Αυτοί οι αριθμοί είναι περισσότερο από τρομακτικοί. Μοιραστείτε αυτήν την καμπάνια με όλους τους φίλους σας! Είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου…

 

 

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea