ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η Υπόθεση Εξαφάνισης της Μαντλίν

mantlin

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακ Καν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από εννέα χρόνια από την Πορτογαλία, όπου παραθέριζε με τους γονείς της. Η αστυνομία, εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να απήχθη από παιδόφιλους.

Η βρετανική επιχείρηση για την εξαφάνιση της Μάντλίν Μακ Καν, η επονομαζόμενη ‘’Επιχείρηση Grange’’, πήρε νέα χρηματοδότηση, προκειμένου να παρατείνει τις έρευνες μέχρι τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τη Βρετανική «Mirror», η παράταση των ερευνών έγινε μετά από πληροφορία, που θέλει, άνδρες, μέλη κορυφαίου κυκλώματος παιδόφιλων, να φωτογράφησαν την 3χρονη, τότε, Μαντλίν σε παραλία της Πορτογαλίας, λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή της.

Το ενδεχόμενο αυτό είχε ερευνηθεί πριν από 9 χρόνια, από ιδιωτικό ντεντέκτιβ που είχε προσλάβει η οικογένεια. Ο ντεντέκτιβ είχε επικαλεστεί ότι σύμφωνα με την έρευνά του, μια ομάδα ανδρών κοίταζε και φωτογράφιζε μικρά παιδιά στην παραλία Praia da Luz.

Σύμφωνα με τον ντεντέκτιβ, άνδρας, μέλος βελγικού κυκλώματος παιδόφιλων, είχε «παραγγείλει», ένα κοριτσάκι, τρεις μόλις μέρες πριν από την εξαφάνιση της Μάντλιν.

Η «επιχείρηση Grange» ξεκίνησε, από τις πορτογαλικές αρχές, τον Μάιο του 2011 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο. Η νέα χρηματοδότηση δίνει παράταση 5 μηνών στις έρευνες. Ωστόσο, η οικογένεια McCann αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την επιχείρηση.cnn


ΔΕΙΤΕ περισσότερα
loading...
loading...