Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Μάσκα μαλλιών με 3 συστατικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κανέλα εκτός του ότι είναι αρωματική και υγιεινή, είναι επίσης μια ασφαλής εναλλακτική λύση για όλα τα χημικά εμπορίου που χρησιμοποιούνται για το ξάνοιγμα μαλλιών.Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να τα κάνετε πιο φωτεινά αλλά και θα γυαλίζουν,θα είναι πιο μαλακά και μεταξένια ενώ ταυτόχρονα θα μυρίζουν υπέροχα.

Όταν μιλάμε για μάσκα μαλλιών από κανέλα,πρέπει να ξέρετε ότι,αν θέλετε να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα,χρειάζεται να δυναμώσετε τους θύλακες των τριχών και να αυξήσετε το μάκρος τους.Αυτό θα γίνει χάρη στο γεγονός ότι η κανέλα είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα γίνουν σ’όσους έχουν καστανά μαλλιά.Με μόνο μία θεραπεία τα μαλλιά σας θα είναι φωτεινότερα κατά 2 με 3 αποχρώσεις.

Οι μελαχρινές θα πρέπει να δείξουν υπομονή και να επαναλάβουν τη διαδικασία πολλές φορές και να έχουν κατά νου ότι χάρη στην δομή και το χρώμα των μαλλιών τους δε θα φέρουν το επιθυμητό αποτελέσματα. Δεν έχουν όμως να χάσουν κάτι ,αν προσπαθήσουν.

Απαραίτητα συστατικά:

3 κουτάλες μέλι, 3 κουτάλες κανέλα, 5 με 6 κουτάλες βαλσαμέλαιο  (Σπαθόλαδο)

Προετοιμασία :Η ποσότητα αυτού του μείγματος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μακρυά μαλλιά για μία πλύση.Αν έχετε μαλλιά ως τους ώμους σας,μειώστε το μείγμα.

Αναμείξτε το μέλι και την κανέλα σ’ένα μπωλ. Αναμείξτε τα με αργό ρυθμό για να ανακατευτούν καλά τα συστατικά. Μετά προσθέστε το βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο) και ανακατέψτε πάλι.

Κατά πρώτο,πλύνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά και ,όταν μισοστεγνώσουν, βουρτσίστε τα  και χωρίστε τα σε πλεξούδες.Απλώστε το μείγμα με πινέλο βαφής και προσέξτε να το βάλετε σε κάθε πλεξούδα. Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα,απλώστε το  μείγμα με τα χέρια σας και τρίψτε τα μαλλιά σας. Προσοχή να μην πάει στο πρόσωπο γιατί μπορεί να νιώσετε ερεθισμό και κοκκινίλα. Επίσης μην το βάζετε στο δέρμα του κεφαλιού.

Όταν εφαρμόσετε τη μάσκα μαλλιών, μαζέψτε τα μαλλιά σας και κάντε τα ένα μικρό κότσο.Βάλτε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι σας και τυλίξτε τη με μια πετσέτα.Αφήστε το για μισή ώρα,μετά βγάλτε την πετσέτα και κρατήστε την πλαστική σακούλα για 4-5 ώρες στο κεφάλι σας. Έπειτα ξεβγάλτε με ζεστό νερό. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν και τα μαλλιά σας θα είναι μέχρι και 3 αποχρώσεις φωτεινότερα.

Αν θέλετε να τα κάνετε ακόμη πιο ανοιχτά,επαναλάβετε αυτήν την θεραπεία αρκετές φορές.Αυτή η μάσκα μαλλιών είναι κατάλληλη και για λιπαρά μαλλιά.Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά,τότε προσθέστε 1 κουτάλα ελαιόλαδο.

Προειδοποίηση:Κατά τη  διάρκεια της θεραπείας αυτής είναι φυσικό να νιώθετε ελαφριά φαγούρα και η μάσκα έχει αποτέλεσμα μόνο σε φυσικά και όχι σε βαμμένα μαλλιά.

Επιμέλεια : Μ. Σοφία

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διέγραψε στα «μουγκά» χρέη η εφορία: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που δεν θα πληρώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika