Newsitamea.gr
ΔΙΑΒΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ανάμειξη αυτών των δύο υλικών είναι η καλύτερη θεραπεία κατά του ΔΙΑΒΗΤΗ !!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

30734060

Ο διαβήτης καταστρέφει τη ζωή πολλών ανθρώπων ετησίως και παρόλο που δεν θεραπεύεται ριζικά, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να τον ελέγξει έτσι ώστε η τιμή του σακχάρου να κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο διαβήτης δεν απειλεί απλώς τη ζωή των ασθενών. Προκαλεί και άλλες δυσκολίες. Εφόσον διαγνωστεί διαβήτης σε κάποιον, είναι πολύ σημαντικό να κρατηθεί το σάκχαρο σε φυσιολογικά επίπεδα, για να συνεχίσει ο οργανισμός να λειτουργεί φυσιολογικά.

Αυτό είναι εφικτό μόνο μέσω της συστηματικής κατανάλωσης υγιεινών τροφών, της λήψης φαρμάκων και της εφαρμογής παραδοσιακών φυσικών φαρμακευτικών θεραπειών που βοηθούν πολύ και ανακουφίζουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Θα χρειαστείτε μόνο δύο υλικά γι’ αυτήν τη θεραπεία:

Υλικά:

– 300 γραμμ. ρίζας σέλινου

– 6 λεμόνια

Μέθοδος προετοιμασίας:

Τρίψτε το νωπό σέλινο και τοποθετήστε το σε ένα κατσαρολάκι από σμάλτο που δεν πρέπει να είναι φθαρμένο. Προσθέστε τον φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Κλείστε το κατσαρολάκι και τοποθετήστε το σε μία άλλη, μεγαλύτερη κατσαρόλα, γεμάτη με νερό. Θερμάνετε το μείγμα μέχρι να βράσει το νερό της μεγαλύτερης κατσαρόλας. Όταν βράσει, μειώστε την ένταση της φωτιάς και σιγοβράστε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, για δύο ώρες. Έπειτα, απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά αλλά μην την ανοίξετε μέχρι να κρυώσει το μείγμα. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα βάζο. Κλείστε το βάζο και βάλτε το στο ψυγείο.

Χρήση:

Πίνετε ένα κουτάλι της σούπας κάθε πρωί, με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν το πρωινό.

Η ποσότητα αυτή είναι αρκετή για δύο μήνες και μετά το πέρας αυτής της περιόδου, θα έχει σταθεροποιηθεί το επίπεδο του σακχάρου για πολλούς από εσάς.

Ό,τι αναφέρεται εδώ, συμπεριλαμβανομένων και της ιατρικής άποψης και όλων των άλλων πληροφοριών που αφορούν σε θέματα υγείας, παρατίθενται για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να θεωρείται πως αποτελούν συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπεία για την καθεμία ξεχωριστή περίπτωση και για κανένα λόγο δεν αντικαθιστούν τη γνώμη του προσωπικού σας ιατρού. Πάντα να αναζητάτε την άμεση καθοδήγηση του προσωπικού σας ιατρού όσον αφορά στις απορίες που έχετε σχετικά με την προσωπική σας υγεία όπως και των δικών σας.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε να ΜΗΝ τρως κουρκουμά … 5 παρενέργειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Γιώργος Newsitamea

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

newsitamea

Δεν αρέσει το φαγητό στο παιδί; Ποιες «στρατηγικές» μπορούν να ακολουθήσουν οι γονείς

Penni Syggrou