Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανακοίνωση της κλινικής όπου χειρουργήθηκε ο Θανάσης Πλευρής: «Λυπούμαστε ειλικρινά…»!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Ανακοίνωση για την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο αριστερό κάτω άκρο ο Θάνος Πλεύρης πριν από περίπου ένα μήνα, εξέδωσε το Νοσοκομείο Mediterraneo, λέγοντας πως από το εξήλθε από νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση και δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε μέχρι την εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα.

Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Ο κ.Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου.
Μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας.

Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ.Πλέυρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ.Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

 

fumara.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou