Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Αμετάβλητα τα τέλη κυκλοφορίας 2017:ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ – ΠΩΣ να τα Εκτυπώσετε στο www.gsis.gr!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2004

Αμετάβλητα θα μείνουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, καθώς αφού ελήφθησαν υπόψη από το υπουργείο Οικονομικών όλα τα τρέχοντα δεδομένα και οι ανάγκες της αγοράς για σταθερότητα και ασφάλεια, κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνουν αυτήν τη στιγμή βεβιασμένες τροποποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ:

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία των δεδομένων για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π.χ. με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας).

Οι παράγοντες του υπουργείου αναφέρουν ότι με τον συγκεκριμένες αλλαγές:

-Θα καλυφθεί η ανάγκη για την υιοθέτηση και εφαρμογή ενός δίκαιου και αντικειμενικού συστήματος υπολογισμού του ύψους των τελών κυκλοφορίας.

-Θα αρθούν οι αδικίες του τρέχοντος εφαρμοζόμενου συστήματος σε μεγάλο βαθμό.

-Το νέο σύστημα θα εξυπηρετήσει τον πολιτικό στόχο, ο οποίος είναι η δικαιότερη και αντιπροσωπευτικότερη κατανομή των βαρών στους πολίτες της χώρας.

Σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να ανοίξει η φόρμα που θα περιλαμβάνει τα τέλη αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για το 2017.

Μόλις παρθούν οι τελικές αποφάσεις, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017 θα αναρτηθούν άμεσα στους λογαριασμούς που έχουν στο TAXISnet πέντε εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017, ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ TAXISnet

Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

Αμέσως μετά η φόρμα σας ζητάει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας, αφού τα συμπληρώσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε “εκτύπωση”.

Προς το παρόν όσοι το επιχειρήσουν θα δουν τα τέλη για το 2016 και εάν επιχειρήσουν εκτύπωση θα δουν να εμφανίζεται στην οθόνη μια ένδειξη σαν και… αυτή:

 

Έτσι θα πρέπει να δώσετε βάση στην ένδειξη του έτους. Όταν “ανέβουν” τα νέα τέλη το έτος τα αναγράφει “2017”.

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika