Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτός ο σκύλος σπρώχνει κάθε μέρα το παράλυτο αφεντικό του για να μπορέσει να πάει στην δουλειά.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1-12

Αυτός ο σκύλος σπρώχνει κάθε μέρα το παράλυτο αφεντικό του για να μπορέσει να πάει στην δουλειά.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η  αφοσίωση του ζώου στο αφεντικό του είναι κάτι που μερικοί ιδιοκτήτες δεν το σέβονται. Πάμε να γνωρίσουμε τον Fu, ο κύριος Fu ζει σε μια πόλη στην Κίνα μαζί με τον σκύλο του. Ως παιδί είχε ένα ατύχημα και είχε διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση , που τον άφησε παράλυτο από τη μέση και κάτω. Σήμερα είναι 68 χρονών και δεν σταματά να ζει, δεν το βάζει κάτω και ζει την ζωή του όσο καλύτερα μπορεί. Αν δεν είχε και τον σκύλο δεν ήξερε τι θα έκανε.

 

Ο Fu εργάζεται ως τσαγκάρης αλλά καθημερινά ζει έναν γολγοθά μέχρι να φτάσει στην δουλειά του.  Η διαδρομή διαρκεί μια ώρα αλλά η μεταφορά του με το αυτοσχέδιο καροτσάκι δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο σκύλος πολλές φορές τον βοηθάει όταν κουράζεται για να φτάσει στην δουλειά του. Ο σκύλος είναι πάντα δίπλα του για να τον βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

 

 

2.jpg

http://www.apisteuta.com/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika