Newsitamea.gr
ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτιστικό Παιδάκι παθαίνει Κρίση ενώ Κουρεύεται. Προσέξτε την Αντίδραση της Κομμώτριας και θα της Βγάλετε το Καπέλο!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αυτιστικό Παιδάκι παθαίνει Κρίση ενώ Κουρεύεται. Προσέξτε την Αντίδραση της Κομμώτριας και θα της Βγάλετε το Καπέλο.

Ο 4χρονος γιος της Jennifer McCafferty Isaiah Terrell, έχει αυτισμό. Μια μέρα, η μαμά του Isaiah αποφάσισε πως πρέπει να τον πάει για κούρεμα.

Ο Isaiah όμως, από πάντα φοβόταν το κούρεμα.

1

Αλλά αυτή τη φορά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν ένα νέο στιλ κουρέματος. Η Jennifer, ήξερε ότι αυτή η επίσκεψη θα τους μείνει αξέχαστη.

2

Όταν το μικρό αγόρι, κάθισε στην καρέκλα και συνειδητοποίησε τι πρόκειται να συμβεί, αναστατώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Η κομμώτρια όμως, δεν έδωσε σημασία στις κραυγές του και συνέχισε το έργο της.

«Κάθισε στο πάτωμα και έχοντας αγκαλιά τον Isaiah, άρχισε να του λέει Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και να τον κουρεύει», έγραψε η μαμά του.

3

Η Jennifer, είχε μείνει έκπληκτη με την κομμώτρια. Ο Isaiah πήρε το χρόνο του αλλά στο τέλος κουρεύτηκε κανονικά.

4

«Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω, αλλά εκείνη όχι. Ο αυτισμός μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτή και κάνουν τις μέρες μας λίγο πιο εύκολες».

Το post που δημοσίευσε η Jennifer για την κομμώτρια, έγινε viral. Εκείνη με τη σειρά της, σχολίασε ότι ο Isaiah έκανε την καρδιά της να χαμογελάσει.

«Είστε τόσο τυχερή που έχετε αυτό το θαυμάσιο μικρό αγόρι. Όλη αυτή η εμπειρία ήταν πολύ συγκινητική. Δεν φανταζόμουν ποτέ τι αντίκτυπο θα έχει η δουλειά μου για κάποιον. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να κόψω τα μαλλιά του».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με την αξέχαστη συμπεριφορά τους:

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika