Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτή η Μητέρα Είχε Γεννήσει στο Παρελθόν 3 Τεράστια Παιδιά και Νόμιζε πως τα Είχε δει όλα! Όμως ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είδε ότι το 4ο Ζύγιζε…!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Παρόλο που είναι σωστό να πούμε ότι όλες οι γέννες είναι ευλογία, υπάρχουν μερικές που είναι απλά πιο αξιοσημείωτες από άλλες. Πάρτε για παράδειγμα, την περίπτωση της Carleigh Brooke Corbitt. Αυτό το μωρό δεν κάνει πρωτοσέλιδα μόνο επειδή είναι αξιολάτρευτο, αλλά και λόγω του μεγάλου μεγέθους του.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η μητέρα τεσσάρων παιδιών Chrissy Corbitt, γέννησε ένα κοριτσάκι με βάρος 6 κιλά. Ο μέσος όρος των νεογέννητων συνήθως ζυγίζει περίπου 3 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το μωρό γεννήθηκε πολύ μεγαλύτερο!

Η Chrissy ανέφερε, ότι κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής άκουγε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να γελούν και να ενθουσιάζονται με το νεογέννητο. Αυτό, ήταν το μεγαλύτερο μωρό που είχαν δει να γεννιέται ποτέ.

Η μητέρα, είχε γεννήσει άλλα τρία, μεγαλύτερα από το μέσο όρο βρέφη, που το καθένα ζύγιζε περίπου 4,5 κιλά.

Έτσι, αν και η Chrissy ήταν λίγο πολύ έμπειρη στη γέννα μεγάλων παιδιών, αναγνωρίζει ότι το γεγονός αυτό, ήταν μάλλον συγκλονιστικό.

Σε μια συνέντευξή της, η περήφανη μητέρα είπε: «Φαινόταν σαν να τραβούσαν ένα μικρό παιδί από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη!

Μόλις η Chrissy και ο σύζυγός της Larry, συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους δεν θα χωρέσει ούτε στις πάνες, ούτε στα ρούχα για νεογέννητο που είχαν αγοράσει, έγραψαν στις εταιρείες για να δουν αν θα μπορούσαν να ανταλλάξουν τις αγορές τους με προϊόντα που είχαν μεγέθη για 6-μηνών παιδί!

1

Η Carleigh, γεννήθηκε 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία της.

«Θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι ήταν. Η Chrissy δεν έπαιρνε βάρος κατά τις τελευταίες 3 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Η Carleigh όμως, έπαιρνε βάρος», είπε ο Larry.

Ενώ το βάρος της Carleigh όταν γεννήθηκε ήταν σίγουρα ασυνήθιστα υψηλό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι τόσο η μητέρα όσο και το μωρό, χαίρουν άκρας υγείας!

 

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika