Newsitamea.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η φωτογραφία την έσωσε από τον καρκίνο- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

lakkai%20fs.jpg

Μια φωτογραφία στο facebook ήταν αρκετή για να σώσει μιας μητέρας από τη Βρετανία, η οποία έπασχε από καρκίνο του μαστού, αλλά δεν το γνώριζε.

Η Κλερ Γουόρνερ είδε πριν από λίγο καιρό στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωση μια εικόνα την οποία είχε «ανεβάσει» η Λίσα Ρόιλ, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει για τα «σημάδια» της ασθένειας.

Η συγκεκριμένη κυρία είχε ένα λακκάκι στο στήθος το οποίο και φωτογράφισε και ανάρτησε στη συνέχεια στο Διαδίκτυο προκειμένου να επιστήσει την προσοχή και άλλων γυναικών αναφορικά με τον καρκίνο του μαστού και όπως φαίνεται, τα κατάφερε!

Η φωτογραφία που την έσωσε και η γυναίκα που την «ανέβασε»

Ήταν η φωτογραφία της Λίσα που έκανε την κυρία Γουόρνερ να πάει στον γιατρό της και να μάθει έγκαιρα ότι έπασχε από καρκίνο.

Με την σειρά της η Κλερ Γουόρνερ «ανέβασε» την φωτογραφία από το δικό της στήθος στα social media και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τις οποίες και κάλεσε να ελέγχουν προσεχτικά κάθε σημάδι ή οτιδήποτε παράξενο παρατηρούν στο στήθος τους και πάντα να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους.

Η εικόνα που ανάρτησε η Κλερ Γουόρνερ

«Αυτή είναι μια φωτογραφία του αριστερού μαστού μου. Στο σημείο που βλέπετε τη μικρή μελανιά έκανα βιοψία. Το ανεπαίσθητο λακκάκι είναι ένα σπάνιο και σχεδόν άγνωστο σύμπτωμα του καρκίνου του μαστού. Είναι πολύ εύκολο να σου ξεφύγει. Το είδα χάρη σε ένα άλλο ποστ που κοινοποίησε μια υπέροχη φίλη», έγραψε.

Η βρετανίδα μητέρα έχει ένα πορογενές καρκίνωμα και υποβάλλεται τώρα σε χημειοθεραπεία, ενώ σύντομα θα εγχειριστεί προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος από το στήθος της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες και των δύο γυναικών έγιναν viral!

Τα τέσσερα σημάδια στα οποία πρέπει πάντα να δίνετε σημασία:

1. Μια αλλαγή στο μέγεθος του στήθους
2. Ερυθρότητα ή κάποιο εξάνθημα γύρω από τη θηλή 
3. Ένα μικρό εξόγκωμα
4. Κάποια αλλαγή στην υφή του δέρματος

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika