Newsitamea.gr
NEWS FEED ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις, εάν θέλεις να διώξεις το πρήξιμο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις, εάν θέλεις να διώξεις το πρήξιμο.

Και με την σύμφωνη γνώμη των ειδικών

Είτε είναι καλό, είτε είναι κακό, το καλοκαίρι κάνει τις περισσότερες γυναίκες –και άντρες καμιά φορά- να σκέφτονται πάρα πολύ το σώμα τους από την μέση και κάτω, καθώς τα crop tops, οι εμφανίσεις στην παραλία με μαγιό ή χωρίς μπλούζα (για τους άντρες) πρωταγωνιστούν τους μήνες αυτούς. Και σε ρωτώ, τι είναι αυτό που θέλουμε όλοι; Να μην πετάει η κοιλιά μας (aka πρήξιμο).

Εάν είσαι και εσύ θύμα αυτού του προβλήματος σε καταλαβαίνουμε –μη νομίζεις πως εμείς τη γλιτώσαμε- και σου έχουμε τρία tips που πρέπει να ακολουθήσεις εάν θέλεις να διώξεις το πρήξιμο οριστικά και να έχεις μία επίπεδη κοιλίτσα (από άποψη υγείας τουλάχιστον).

#1. Φάε φαγητά πλούσια σε φυτικές ίνες

Δεν χρειάζεται να κόψεις τελείως τους υδατάνθρακες, αλλά πρέπει να προσθέσεις φυτικές ίνες. Σκέψου οι φακές, τα φασόλια, το αβοκάντο, οι σπόροι  chia, οι μπανάνες, το μπρόκολο και τα ρεβίθια είναι μερικές από τις τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου. Σε χορταίνουν και βγάζουν προς τα έξω τα καλά βακτήρια του εντέρου, τα οποία έχουν συνδεθεί με ένα υγιές βάρος. Βεβαιώσου λοιπόν ότι έχεις αυτά τα τρόφιμα και ενσωμάτωσε τα στις συνταγές σου για ένα πιο επίπεδο στομάχι με την πάροδο του χρόνου.

#2. Κάνε τα αμύγδαλα το αγαπημένο σου σνακ

Τα αμύγδαλα είναι μια εξαιρετική επιλογή πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην πέψη και αποτελούν βασικό μέρος μιας διατροφής για ένα επίπεδο στομάχι. Μία πρόσφατη μελέτη αναφέρει πως οι άνθρωποι που έτρωγαν καθημερινά αμύγδαλα έχασαν περισσότερο κοιλιακό λίπος από αυτούς που δεν το έκαναν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χρειαστείς να φας ένα σνακ πιάσε μια χούφτα αμύγδαλα αντί για μπάρα με granola γεμάτη ζάχαρη ή μία σακούλα πατατάκια.

#3. Σήκωσε βάρη τρεις φορές την εβδομάδα

Η άρση βαρών, θεωρείται από τους ειδικούς ως μια προπόνηση που ενισχύει το μεταβολισμό και μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να μένεις κολλημένη σε μία μόνο άσκηση, γι’ αυτό μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σου αρέσει, από jogging μέχρι γρήγορο περπάτημα. Διάλεξε την αγαπημένη σου άσκηση και κάνε την μέρος της καθημερινότητας σου.

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr  ,  Teen.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea