Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

9χρονος με Σύνδρομο Down τραγουδά Whitney Houston με όλη του την ψυχή!!!-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο 9χρονος Dane Miller που πάσχει από Σύνδρομο Down, έχει ένα πάθος, το τραγούδι! Οι γονείς του τον κατέγραψαν με την κάμερά τους να τραγουδά στο αμάξι και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε λίγες ώρες, η έκδοση του Dane για το «I Have Nothing» της Whitney Houston είχε περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές, περίπου 300.000 αναδημοσιεύσεις και 141.000 likes. Η μητέρα του Dane είπε ότι ο γιος της λάτρεψε το τραγούδι αυτό όταν το άκουσε σε ένα ντοκιμαντέρ που έβλεπαν για τη ζωή της τραγουδίστριας, μαζί με τους γονείς του.

«Μόλις είδαμε την ταινία, αρχίσαμε να κατεβάζουμε κάποια τραγούδια της και αμέσως ο μικρός μας κόλλησε με αυτό», είπε η μητέρα του, Danna Miller. Και συνέχισε: «Διαβάζοντας τα σχόλια, συγκινήθηκα. Ακόμη και κάποιες άλλες οικογένειες που έχουν παιδιά με σύνδρομο Down μού έχουν στείλει συγκινητικές φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους «.

Ο Dane είπε ότι τον κάνει ευτυχισμένο που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεό του. Μάλιστα, δήλωσε όλο χαρά ότι σχεδιάζει να κάνει περισσότερα βίντεο στο μέλλον. Η οικογένεια ξεκίνησε ένα κανάλι YouTube γι ‘αυτόν που ονομάζεται «Amazing Dane» και ανεβάζει βίντεο με τη ζωή του μικρού Dane Miller.

Απολαύστε τον:

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika