Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

8 χρήσεις της Βότκας με τις οποίες θα Ξαφνιαστείτε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κάθε σωστός νοικοκύρης πρέπει να έχει στο ψυγείο του ένα φθηνό μπουκάλι βότκας. Ο λόγος ίσως σας εκπλήξει. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 8 λόγους!

  1. Αποσμητικό ποδιών. Τα πόδια που μυρίζουν είναι ό,τι χειρότερο. Λύστε το πρόβλημα με ένα φυσικό αποσμητικό: τη βότκα. Αναμείξτε τη βότκα με νερό και χρησιμοποιήστε σπρέι σε μπουκάλι για να καθαρίσετε τα παπούτσια που μυρίζουν.
  1. Αποσμητικό πλυντηρίου. Εάν πηγαίνετε σε κάποιο μπαρ που καπνίζουν και δεν θέλετε να πλύνετε τα ρούχα σας από το προηγούμενο βράδυ, ψεκάστε τα με βότκα και κρεμάστε τα σε μία τοποθεσία που αερίζεται καλά.
  1. Εξουδετερώστε το δηλητήριο του κισσού. Όταν κάνετε πεζοπορία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διατρέχετε τον κίνδυνο να δηλητηριαστείτε από κισσό. Εάν τσιμπηθείτε, ρίξτε βότκα πάνω στο δέρμα κατευθείαν έτσι ώστε να το καθαρίσετε από τα δηλητηριώδη υγρά.
  1. Δροσίστε το τσίμπημα της μέδουσας. Είναι ωραίο να κολυμπάει κανείς στη θάλασσα όμως κάποιες φορές διατρέχει σοβαρούς κινδύνους. Εάν έχετε τσιμπηθεί από μέδουσα, ρίξτε βότκα πάνω στο τσίμπημα έτσι ώστε να απολυμανθεί η περιοχή και να μειωθεί ο πόνος.
  1. Εντομοαπωθητικό. Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε εντομοαπωθητικά του εμπορίου. Χρησιμοποιήστε βότκα. Αναμείξτε την με φρέσκο βασιλικό, λεβάντα και άλλα βότανα με ευχάριστη οσμή όπως και με έλαια για να εξουδετερωθεί η άσχημη μυρωδιά.
  1. Διατηρεί τα λουλούδια φρέσκα για περισσότερο καιρό. Σε όλους μας αρέσουν τα λουλούδια. Είναι κρίμα που μαραίνονται τόσο γρήγορα. Προκειμένου να διατηρηθούν τα λουλούδια φρέσκα για περισσότερο καιρό, αναμείξτε λίγες σταγόνες βότκα με μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη στο βάζο με τα λουλούδια. Πρέπει να ανανεώνετε το διάλυμα καθημερινά.
  1. Ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους. Παρόλο που εάν πιείτε βότκα έπειτα από σωματική άσκηση ίσως αρρωστήσετε, εάν κάνετε μαλάξεις στους μύες σας με μία σακούλα γεμάτη νερό και παγωμένη βότκα, μέχρι να μισολιώσει, θα γίνει το θαύμα.
  1. Αφαιρεί τους λεκέδες από τα υφάσματα. Οι λεκέδες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στον καναπέ, σας κάνουν να τρελαίνεστε; Είναι καιρός να τους αφαιρέσετε. Χρησιμοποιήστε ένα πανί στο οποίο θα έχετε ρίξει βότκα έτσι ώστε να αφαιρέσετε την κηλίδα.

Επιμέλεια κειμένου   Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνας remedydaily.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika

Πώς μιλάνε οι γιατροί για τον βίαιο και αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου στους συγγενείς του;

newsitamea

Κορονοϊός: Πόσοι νέοι πέθαναν από καρδιά σε 1 εκατομμύριο που εμβολιάστηκαν

Efi Nika