Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Ο ΠΕΔΥ-νέος ΕΟΠΥΥ-δεν είναι ο μοναδικός!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Adonis-Georgiadis3

Ο ΠΕΔΥ-νέος ΕΟΠΥΥ-δεν είναι ο μοναδικός!

 

Πως αλλιώς παρά ως γκάφα μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός οτι νέος ΕΟΠΥΥ, κατά κόσμον ΠΕΔΥ, δεν είναι το μοναχοπαίδι του Άδωνι. Υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα ΠΕΔΥ-α κι είναι πρωτότυπα δημιουργήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από εκεί που καμάρωνε τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνις με την γκάφα του για το όνομα του νέου ΕΟΠΥΥ. Μια γκάφα που αξίζει να γραφτεί στα χρονικά.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλη την επικράτεια είναι σπαρμένα τα ΠΕΔΥ-α του ΚΕΕΛΠΝΟ που αποτελούν τα Περιφερειακά Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας.

Και είναι απορίας άξιον πως τα στελέχη του υπουργείου Υγείας συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη που εμπνεύστηκαν το όνομα του νέου ΕΟΠΥΥ δεν έκαναν απλά μια αναζήτηση στο google για να διαπιστώσουν ότι το νέο του ΠΕΔΥ έχει και ανταγωνιστές.

Και αν οι ασφαλισμένοι στο άμεσο μέλλον δεν μπερδεύουν τα ΠΕΔΥ-α, άγνωστο παραμένει αν οι οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες δε θα πέφτουν σε αλλεπάλληλα μπερδέματα λόγω του ίδιου ονόματος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika