Newsitamea.gr
ΠΑΙΔΙ

24 πράγματα που θέλω να ξέρεις!Πατέρας σε γιό…!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

24 πράγματα που θέλω να ξέρεις!Πατέρας σε γιό.

Αλήθεια τι πρέπει να μάθει ένας πατέρας στο γιο του; Τι είναι αυτό που πρέπει να του πει για να χαράξει το παιδί τον δικό του δρόμο. Ο συγγραφέας και blogger Τομ Μάντλοκ, καταγράφει τις συμβουλές που έδωσε ο ίδιος στους γιους του.

1. Είναι πιο δύσκολο να δεχθείς μια γροθιά από το να ρίξεις μία.

2 . Βρες τους ανθρώπους που θα σε κάνουν να γελάς και ακολούθησέ τους, σαν κυνηγόσκυλο! Το γέλιο είναι σαν μια βιταμίνη. Οσες και να πάρεις ποτέ δεν είναι αρκετές!

3 . Ενας τύπος που δεν φοβάται τις αγκαλιές, τα έχει καλά με τον εαυτό του.

4 . Διάβασε ποίηση.

5 . Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να βλέπεις πορνό , αλλά το σεξ με κάποιον που σε ενδιαφέρει είναι χίλιες φορές πιο διασκεδαστικό.

6 . Οταν αισθανθείς λύπη, χαρά, έρωτα ή πόνο, άσε το δάκρυ να κυλήσει. Αν κρατήσεις τα δάκρυα μέσα σου θα σκληρύνει η ψυχή σου και τότε θα δυσκολευτείς να αγαπήσεις και να αγαπηθείς εις βάθος.

7 . Όταν έχεις να καθαρίσεις το σπίτι, βάλε να ακούσεις τις αγαπημένες σου μελωδίες!

8 . Κοιτάξε βαθιά μέσα στα μάτια του αυτόν που «πέφτει». Θα καταλάβεις πολλά για την ψυχή του.

9 . Αφιέρωσε ένα κομμάτι του χρόνου σου κάθε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι πολύ λιγότερο τυχεροί από εσένα. Θα γεμίσει η καρδιά σου ευγνωμοσύνη.

10 . Μη πεις ποτέ ψέματα για κάτι σημαντικό. Το πρώτο ψέμα θα σε αναγκάσει να βρεις και άλλα ξανά και ξανά για να μπορέσεις να καλύψεις την αλήθεια που έκρυψες. Ετσι κάθε φορά θα βρίσκεσαι όλο και πιο μακριά από ένα κομμάτι του εαυτού σου.

11 . Βρες τη δουλειά που σε κάνει ευτυχισμένο. Αν μπορείς να αλλάξεις και τον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου τόσο το καλύτερο.

12 . Εάν έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλη τη χώρα ή σε όλο τον κόσμο, κάντο! Μπορείς να μάθεις πολύ περισσότερα από τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από σένα παρά από αυτούς που είναι ίδιοι με σένα.

13 . Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις ένα λάθος. Για την ακρίβεια θα έχεις την ευκαιρία κάνεις τόνους από αυτά. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι θα μάθεις από αυτά.

14 . Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να παντρευτείς, απλά και μόνο για να το κάνεις. Το διαζύγιο είναι χάλια . Ενας καλός γάμος μπορεί να ξεκινήσει όταν είσαι 21 ή 61.

15 . Δεν υπάρχει τίποτα λάθος όταν καπνίσεις με ένα κουβανέζικο πούρο φορά. Kαι ρουφήξεις όλο τον καπνό μονορούφι.

16 . Το χρήμα και εξουσία είναι καλά , αλλά δεν γεμίζουν την ύπαρξή σου με χαρά σαν αυτή που σου δίνει η οικογένειά σου.

17 . Αγωνίσου για να έχουν όλοι ίσα δικαιώματα με κάθε τρόπο.

18 . Βρες ένα τρόπο που σου δίνει χαρά για να μετακινήσεις το σώμα σου! Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής αλλά το σώμα σου είναι ναός και θα πρέπει να φροντίσεις για αυτό, να το απολαύσεις και να το χρησιμοποιήσεις για να εκφραστείς καλύτερα!

19 . Μπορείς να πιεις. Είναι διασκεδαστικό αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να λιποθυμά ή να κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις μετά, ζήτησε βοήθεια.

20 .Το να είσαι ειλικρινής θα σε απομακρύνει από πολύ κόσμο. Λίγοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να πουν αυτά που σκέφτονται ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

21 . Πάντα, να δίνεις τα δώρα γενεθλίων στη αγαπημένη σου στο κρεβάτι.

22. Το σεξ σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση αλλά το να κρατάς στη μέση της νύχτας τη γυναίκα που αγαπάς είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που ένας άντρας μπορεί να νιώσει.

23 . Ζήσε με πάθος. Εχε πάντα ένα μεγάλο όνειρο και μη το αφήσεις να υποχωρήσει.

24 . Να θυμάσαι πάντα ότι σ “αγαπώ, ανεξαρτήτως από το τι θα συμβεί. Δεν μπορείς να με χάσεις. Θα είμαι πάντα εκεί.

Γ.Δ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Αυτισμός: Στρέφοντας το βλέμμα στους γονείς με παιδιά στο φάσμα – Μια ψυχολόγος εξηγεί

Efi Nika