Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

22 Χρόνια Πριν… Πήραν τη Μεγάλη Απόφαση να παντρευτούν. Σήμερα Ιδού τα Αποτελέσματα…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα ζευγάρι με σύνδρομο Down απέδειξε σε όσους άσκησαν αρνητική κριτική, ότι έπειτα από 22 χρόνια γάμου παραμένουν αγαπημένοι και ο γάμος τους ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν.

Η Maryanne και ο Tommy Pilling ήταν το πρώτο ζευγάρι με σύνδρομο Down που παντρεύτηκε το 1995, αλλά δέχτηκε σκληρές αποδοκιμασίες.

Το ζευγάρι είχε σχέση για περίπου 18 μήνες, πριν ο Tommy κάνει πρόταση γάμου και λίγο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 1995.

1

2

Τώρα, 22 χρόνια αργότερα, η 45χρονη Maryanne και 59χρονος Tommy είναι πολύ αγαπημένοι και διαθέτουν ακόμα και σελίδα στο Facebook, την οποία έστησε η αδερφή της Maryanne, η Lindi Newman, όπου έχουν χιλιάδες ακόλουθους και ενημερώνουν τακτικά για νέα τους.

Η Lindi αναφέρει: «Η μέρα που η Maryanne γνώρισε τον Tommy, ήρθε σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο. Δε σταματούσε να μιλάει γι” αυτόν και ρώτησε αν μπορούσε να έρθει σπίτι για φαγητό. Είχαν σχέση για 18 μήνες, και τότε ο Tommy ρώτησε τη μητέρα μου, αν μπορούσε να κάνει πρόταση γάμου. Είχε μαζί του ένα δαχτυλίδι από ένα μηχάνημα με παιχνίδια.

Η μητέρα μου δέχτηκε αμέσως, αλλά ήθελε να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, και έτσι τον συνόδεψε σε ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσει ένα κανονικό δαχτυλίδι. Η μητέρα μου δέχτηκε πολλές κριτικές που τους άφησε να παντρευτούν, αλλά εκείνη επέμεινε ότι ήταν δική τους απόφαση.»

3

4

«Η Maryanne ονειρευόταν να κάνει ένα μεγάλο γάμο από τότε που ήταν κοριτσάκι, και αυτός ακριβώς έγινε. Ήταν μια υπέροχη μέρα.  Δεχόμαστε πολλές κριτικές, αλλά και μηνύματα συμπαράστασης, που εμπνέονται από την ιστορία τους. Υπάρχουν άνθρωποι με παιδιά ή εγγόνια με σύνδρομο Down, και παίρνουν κουράγιο από την ιστορία της Maryanne και του Tommy.

Η Maryanne πρόσθεσε: «Ο γάμος μου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Έπαθα σοκ όταν ο Tommy μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ και δέχτηκα αμέσως. Με τον Tommy ποτέ δεν διαφωνούμε. Αγαπώ πολύ τον άντρα μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος.»

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ζει ανεξάρτητα, με την οικογένειά τους να ζει δίπλα και να δέχεται βοήθεια όποτε είναι απαραίτητο. 

6

7

8

9

10

11

12

13

 

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika