Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

22 Απίστευτες Δημιουργίες που μόλις τις δείτε θα Θελήσετε αμέσως να τις Αγοράσετε! Την 9η θα την λατρέψουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέα gadgets εφευρίσκονται καθημερινά και μερικές φορές πιστεύουμε ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορέσει να μας εντυπωσιάσει ξανά. Αλλά στην πραγματικότητα, η δημιουργικότητα δεν τελειώνει ποτέ.

Ακολουθεί μια λίστα με 22 λαμπρές εφευρέσεις, που μπορούν να λύσουν αποτελεσματικά σχεδόν όλα σας τα προβλήματά.

22. Ένα εξατομικευμένο κάλυμμα αποσκευών με το πρόσωπό σας εκτυπωμένο σε αυτό

Θυμηθείτε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε τη βαλίτσα σας ανάμεσα σε όλες τις άλλες; Με αυτό το κάλυμμα αποσκευών από τον Firefox, θα ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, κανένας άλλος δεν θα πάρει τυχαία τη δική σας βαλίτσα.

21. Ένα gadget που αναγνωρίζει τα πλαστά εμπορικά σήματα

Το Entrupy, είναι σε θέση να αναγνωρίσει τις μικρές λεπτομέρειες των ψεύτικων προϊόντων που συνήθως δεν μπορείτε να προσέξετε. Μπορεί να αναγνωρίσει την αυθεντικότητα 16 γνωστών εμπορικών σημάτων όπως των Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci, Prada και Burberry. Χρειάζονται περίπου 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η ανάλυση και τα αποτελέσματα είναι 98,5% ακριβή.

20. Μπουφάν που φωσφορίζει

Το φωτεινό σακάκι του Vollebak όχι μόνο σας προστατεύει από τον άνεμο και τη βροχή, αλλά επίσης ανάβει τη νύχτα για έως και 12 ώρες. Δεν χρειάζεται καν να το φορτίσετε – φορτίζεται μόνο του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

19. Στυλό 3Doodler

Το 3Doodler είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τρισδιάστατα μοντέλα μαζί του, καθώς και να διορθώσετε πράγματα. Διατίθεται σε 65 χρώματα, συμπεριλαμβανομένης της ματ, διαφανής και γυαλιστερής υφής. Έχει επίσης ένα ενσωματωμένο ψυγείο που προστατεύει το 3D στυλό από τη θέρμανση.

18. Σκηνή για ένα υπνάκο

Το NapTent δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να παίρνουν έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος. Σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, προστατεύοντάς σας από το έντονο φως και το δυνατό θόρυβο. Μπορεί επίσης να γίνει ιδιωτικό θέατρο όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στο smartphone σας.

17. Σανίδα που φέρνει κίνηση στο γραφείο σας

Το FluidStance φέρνει κίνηση στα πόδια σας και εφευρέθηκε για τους ανθρώπους που περνούν ώρες στο γραφείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον για να φέρει περισσότερη κίνηση στη ζωή σας ενώ μένετε εκεί που βρίσκεστε. Λειτουργεί τέλεια σε δάπεδα όπως χαλιά, κεραμίδια, σκυρόδεμα ή ξύλο.

16. Έξυπνες εσωτερικές επενδύσεις για τα παπούτσια σας

Τα ένθετα Digitsole είναι ιδανικά για τα άτομα που θέλουν να διατηρούν ζεστά τα πόδια τους. Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία με μια εφαρμογή για κινητά, που συνδέεται με τις σόλες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τις φορτίζετε τακτικά. Με το Digitsole, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την καθημερινή σας δραστηριότητα και τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται.

15. Θερμαινόμενες μπλούζες

Η Polar Seal αποφάσισε να εφεύρει όχι μόνο θερμαινόμενες σόλες, αλλά μια ολόκληρη συλλογή θερμαινόμενων ρούχων. Αυτό το μπλε φούτερ είναι ιδανικό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο αριστερό μανίκι, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή ζώνη θερμοκρασίας και θέρμανσης για να παραμείνετε ζεστοί.

14. Ένα έξυπνο πορτοφόλι

Αυτό είναι το πορτοφόλι για το οποίο δε χρειάζεται να ανησυχείς. Εάν το χάσετε ποτέ, αυτό το έξυπνο πράγμα θα σας ειδοποιήσει για την τοποθεσία του. Θα τραβήξει επίσης μια φωτογραφία από όποιον προσπαθήσει να το κλέψει. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Volterman ως εξωτερική αδιάβροχη μπαταρία για το τηλέφωνό σας.

13. Η μάσκα κατάδυσης που σας επιτρέπει να αναπνέετε κάτω από το νερό.

Αυτή η μάσκα σας επιτρέπει να δείτε και να αναπνέετε εύκολα κάτω από το νερό. Ο μοναδικός σχεδιασμός της, εξαλείφει την θολότητα και εμποδίζει την είσοδο νερού στο αναπνευστήρα.

12. Φορητός διανομέας νερού για το κατοικίδιο ζώο σας

Μετατρέπει οποιαδήποτε πλαστική φιάλη σε δοχείο νερού για το κατοικίδιο ζώο σας. Δεν είναι υπέροχο για τα ταξίδια;

11. Κονσόλα για να ξύνει τα νύχια της η γάτα σας

Αυτή η αστεία εφεύρεση δημιουργήθηκε για ανθρώπους που οι γάτες τους ξύνουν τα πάντα. Η γάτα σας θα εκτιμήσει αυτό το είδος παιχνιδιού.

10. Πτυσσόμενο σακίδιο-καρέκλα

Θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις των κατασκηνώσεων και τους παρευρισκόμενους σε μουσικό φεστιβάλ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αδιάβροχο πολυεστέρα και ζυγίζει μόνο 1,5 κιλά.

9. Πτυσσόμενο μηχάνημα

Παρόλο που έχουμε μηχανές που πλένουν και στεγνώνουν τα ρούχα μας, εξακολουθούμε να περνάμε χρόνο να τα διπλώνουμε σωστά. Το FoldiMate, βοηθά τους πολυάσχολους ανθρώπους να διπλώνουν τα ρούχα τους γρήγορα και με τακτοποιημένο τρόπο, ενώ παράλληλα σιδερώνει τα ζαρωμένα ρούχα σας.

8. Παπούτσια για τους λάτρεις του ουίσκι

Τα παπούτσια του Oliver Sweeney για άνδρες, περιλαμβάνουν ένα μικροσκοπικό μπουκάλι κρυμμένο σε κάθε παπούτσι. Δεν είναι ότι σας ενθαρρύνουμε να καταναλώνετε αλκοόλ, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ βολικό.

7. Μια εφαρμογή που σας βοηθά να αποφύγετε την υπερκατανάλωση, όταν είστε μεθυσμένοι

Εάν είχατε πάρα πολλά για να πιείτε, η εφαρμογή DrnkPay θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις περιττές «δαπάνες μέθης». Έρχεται με αναλυτή αναπνοής που σας βοηθά να διαπιστώσετε εάν το επίπεδο αλκοόλ στο σώμα σας είναι αρκετά υψηλό, για να ειδοποιήσει την εφαρμογή σας και να αποκλείσει την πιστωτική σας κάρτα για 12 ώρες.

6. Σαπούνι από ανοξείδωτο ατσάλι για την εξάλειψη των οσμών

Το σαπούνι Amco Rub-A-Way, εξαλείφει ακόμη και τις μυρωδιές κρεμμυδιού και σκόρδου. Θα διαρκέσει για πάντα, όπως είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Σύμφωνα με τους εφευρέτες του, αυτό το σαπούνι λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο: κυριολεκτικά τραβά τα μόρια θείου από τα χέρια σας, εξαλείφοντας τις μυρωδιές που δεν φεύγουν με το κανονικό σαπούνι.

5. Απολύμανση φορτιστή τηλεφώνου

Αυτή η εφεύρεση «σαπουνιού» δημιουργήθηκε για το smartphone σας, η οποία θα μπορούσε να έχει περισσότερα βακτήρια από ένα κάθισμα τουαλέτας. Ο φορτιστής PhoneSoap διαθέτει λάμπες UV που απολυμαίνουν αποτελεσματικά το smartphone σας. Οι κατασκευαστές του εγγυώνται ότι το gadget σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων σε μόλις 10 λεπτά.

4. Ο καθρέφτης που σας βοηθά να ελέγχετε το βάρος σας

Αυτός ο έξυπνος καθρέφτης, σαρώνει το σώμα σας και δημιουργεί μια τρισδιάστατη εικόνα που μπορείτε να δείτε στην εφαρμογή του smartphone ή του tablet σας. Αυτή η εικόνα δείχνει ποιες περιοχές του σώματός σας έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά, που οι μυς γίνονται μεγαλύτεροι και ποια μέρη του σώματός σας πρέπει να γυμνάσετε περισσότερο.

3. Τζιν που κάνουν οπτικά τη μέση σας μικρότερη

Ο συνδυασμός καμπύλων στην περιφέρεια και λεπτή μέση, γίνεται πολύ δημοφιλής στις μέρες μας. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, να κλείσετε ραντεβού με έναν πλαστικό χειρουργό ή να επωφεληθείτε από ειδικά ρούχα. Ο Jasper Conran και ο Debenhams, δημιούργησαν τζιν που σας βοηθούν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Το πιο προηγμένο κρεβάτι στον κόσμο

Αυτό είναι το πιο προηγμένο κρεβάτι στον κόσμο και έχει όλα όσα χρειάζεστε όταν επιστρέψετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Έχει 18 φοβερά χαρακτηριστικά όπως έναν ενσωματωμένο προβολέα για να βλέπετε ταινίες ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια, συστήματα φωτισμού και ήχου, περσίδες απορρήτου για την παροχή καλύτερων συνθηκών ύπνου και ακόμη και ένα διανομέα αρωμάτων. Ολόκληρο το κρεβάτι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

1. Ελαστικά χωρίς αέρα

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα ελαστικά χωρίς αέρα της Michelin εξαλείφουν όλες τις δυσκολίες που συνδέονται με τα άλλα ελαστικά, επειδή προέρχονται από μια ενιαία μονάδα συγκρότησης ελαστικών και τροχών. Μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε κράσπεδα και άλλες προσκρούσεις, βελτιώνοντας την άνεση του χειριστή. Τα ελαστικά είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό υψηλής απόδοσης που δεν απαιτεί συντήρηση.

 

 

fanpage.grBrightSide,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή

newsitamea