Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

20χρονη πεθαίνει με τον πιο φριχτό τρόπο. 6 μήνες μετά, η αστυνομία βρίσκει ΚΑΤΙ σοκαριστικό στο σημείο του δυστυχήματος…!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα τραγικό ατύχημα άλλαξε τη ζωή της οικογένειας Clark.

Αφού επηρεάστηκαν από το τραγικό περιστατικό, η κόρη Hailey, η μητέρα Kathy και ο πατέρας Craig ανακάλυψαν κάτι απίστευτο έξι μήνες μετά.

63

Το 2015, η 20χρονη αδερφή της Hailey έχασε την ζωή της σε ένα φρικτό δυστύχημα. Η Emily πήγαινε στο νοσοκομείο St. Joseph’s στην Savannah της Georgia με 4 άλλες φοιτήτριες για την τελευταία μέρα της πρακτικής τους άσκησης ως νοσηλεύτριες.

64

Το ατύχημα στο οποίο συγκρούστηκαν πολλά αμάξια άφησε το αμάξι τους κατεστραμμένο ολοσχερώς – κανένα από τα πέντε κορίτσια δεν επιβίωσε. Όταν άκουσαν το περιστατικό, η  Hailey και οι γονείς της έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Μετά το αρχικό σοκ, η Hailey αναρωτήθηκε αν το κινητό της είχε επιβιώσει από την σύγκρουση. Γνωρίζοντας πως η αδερφή της είχε τρέλα με τις φωτογραφίες, σκέφτηκε πως ίσως η οικογένειά της έβρισκε παρηγοριά σε φωτογραφίες που υπήρχαν εκεί.

65

Ενώ οι γονείς της πίστεψαν πως το κινητό είχε καταστραφεί, η Hailey ένιωθε πως θα μπορούσε ακόμα να βρεθεί. Οι γονείς της άλλαξαν γνώμη όταν συνέβη κάτι απίστευτο:

66

Η Hailey ονειρεύτηκε την αδερφή της και έμαθε πως το κινητό της δεν είχε καταστραφεί. Ήταν λες και η Emily την οδηγούσε από τον άλλο κόσμο. “Μπορούσα να δω το κινητό. Ήταν στον τόπο του δυστυχήματος,” είπε.

67

Η Hailey και ο πατέρας της πήγαν στο σημείο εκείνο αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Αυτό που συνέβη όμως έξι μήνες μετά είναι ακόμα πιο εκπληκτικό: η αστυνομία κάλεσε την οικογένεια για να τους πει πως είχαν βρει το κινητό της κόρης τους και τους το έδωσαν.

68

«Σίγουρα κάνει τον πόνο μας λίγο πιο ελαφρύ. Ήταν σαν να γύρισε πάλι στη ζωή,» είπε ο Craig.

69

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί: 

Παρόλο που το κινητό δεν πρόκειται να την φέρει πίσω στην ζωή, οι φωτογραφίες της θα δώσουν ανακούφιση στην οικογένεια αυτή την δύσκολη στιγμή.

 

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika