Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Καλόκαρδη νοσοκόμα υιοθέτησε έφηβη μανούλα με τα τριδυμάκια της!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια νοσηλεύτρια έσωσε τη ζωή μιας 14χρονης και των τριδύμων της όταν αποφάσισε να τους υιοθετήσει. Η ιστορία τους είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο τότε και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να μας φέρνει δάκρυα χαράς.

Τα τρίδυμα Serenitee, Samari και Sarayah, που γεννήθηκαν στις 26 εβδομάδες κύησης το 2020, πέρασαν περισσότερους από πέντε μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στο Community Hospital North στην Indianapolis. Η μαμά τους, η Shariya Small, ήταν μόλις 14 ετών και δεν ήξερε τι να κάνει.

Ξενυχτούσε δίπλα στα μωρά της χωρίς να έχει κανέναν να τη φροντίζει και να τη στηρίζει. Στο νοσοκομείο εκείνο, λοιπόν, δημιούργησε μια σχέση ζωής με την νοσοκόμα που φρόντιζε παιδιά της, την Katrina Mullen.

«Ποτέ δεν την έκρινα. Ήθελα μόνο να τη βοηθήσω», είπε η Katrina και εξήγησε ότι κράτησε επαφή με την έφηβη, αφότου τα τριδυμάκια πήραν εξιτήριο. Η 14χρονη την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, ζητώντας της συμβουλές. Κάποιες φορές έκλαιγε.

Η καλόκαρδη νοσοκόμα την επισκέφτηκε στο σπίτι της και τότε είδε τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσε η νεαρή μητέρα με τα μωρά της. Δεν είχε γονείς, έμενε με έναν συγγενή, ο οποίος ήταν αδιάφορος.

«Ήξερα ότι θα ήταν αδύνατο να βρω ένα ανάδοχο σπίτι που θα τους έπαιρνε και τους τέσσερις. Κανείς δεν θα έπαιρνε μια έφηβη μαμά και τα πρόωρα τρίδυμά της», είπε η Mullen, η οποία είχε ήδη 3 παιδιά και πρόσθεσε «Έπρεπε να γίνω εγώ η οικογένειά της. Αυτά τα παιδιά χρειάζονταν ένα ασφαλές μέρος να ριζώσουν.»

Μετά από πολύ χρόνο και πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, η Shariya που είναι τώρα 17 ετών, υιοθετήθηκε επίσημα από την Katrina και μαζί με τα παιδιά της κέρδισαν μια παντοτινή οικογένεια.

 

today.com    ,   mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika