Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Η επιτομή της καλοσύνης: Η μικρούλα βοηθάει άστεγο παππούλη να πιει νερό – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η καλοσύνη και η αγνότητα των μικρών παιδιών, πριν ακόμα «μολυνθούν» από τους φόβους, τα κοινωνικά στερεότυπα και τον εγωισμό των ενηλίκων, είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει σ’ αυτόν τον κόσμο!

Το παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύει περίτρανα πως τα παιδιά δεν διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς, μαύρους και άσπρους ή χριστιανούς και μουσουλμάνους. Ο μόνος διαχωρισμός που κάνουν είναι σε ανθρώπους που δεν χρειάζονται βοήθεια και σε ανθρώπους που χρειάζονται. 

Κι αυτό το υπέροχο κοριτσάκι, όταν είδε έναν άστεγο παππού που δεν μπορούσε να πιει νερό επειδή έτρεμαν τα χέρια του, αμέσως κατάλαβε πως χρειαζόταν βοήθεια και έτρεξε να του την προσφέρει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η μικρούλα κρατάει ένα μπουκάλι με νερό και το φέρνει στο στόμα του παππούλη, σαν να ήταν μπιμπερό, βοηθώντας τον αν ξεδιψάσει. Μια εικόνα τόσο δυνατή, γεμάτη καλοσύνη, που φέρνει δάκρυα στα μάτια.

 

mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika