Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πάμπλουτη από τη μια στιγμή στην άλλη: 18χρονη έπαιξε λόττο 1η φορά στη ζωή της και κέρδισε το μεγάλο τζακ ποτ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια 18χρονη φοιτήτρια έπαιξε στη λοταρία για πρώτη φορά και κέρδισε 48 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να γίνει ο νεότερος άνθρωπος στον Καναδά που έχει κερδίσει ποτέ ένα αστρονομικό ποσό.

Ειδικότερα, η Ζιλιέτ Λαμούρ, που σπουδάζει στο Σοτ Σεντ Μαρί του Οντάριο, κατά την παραλαβή την επιταγή της, εξήγησε ότι αγόρασε τον τυχερό λαχνό κατόπιν προτροπής του παππού της, υπογραμμίζοντας «μου είπε: μόλις έγινες 18 χρονών, πήγαινε ν’ αγοράσεις έναν λαχνό, δοκίμασε την τύχη σου».

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της, προκειμένου να της εξηγήσει πώς παίζεται το εν λόγω παιχνίδι.

Η OLG, ο οργανισμός λαχείων και τυχερών παιχνιδιών του Οντάριο, αποκάλυψε στα τέλη της εβδομάδας την ταυτότητα της μοναδικής νικήτριας της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, η 18χρονη φοιτήτρια δεν γνώριζε ότι είχε κερδίσει, διότι δεν είχε ελέγξει τον τυχερό λαχνό, ώσπου άκουσε τους συμφοιτητές της να λένε ότι ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε στο Σοτ Σεντ Μαρί.

Έτσι, κατέβασε την εφαρμογή του OLG στο κινητό της και έμαθε ότι είναι η μεγάλη νικήτρια στη λοταρία.

Πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε στη λοταρία η 18χρονη φοιτήτρια

Η Ζιλιέτ σπουδάζει βιολογία και σκοπεύει να συνεχίσει φέτος τη σχολή της. Το καλοκαίρι σχεδιάζει ένα ταξίδι με την οικογένειά της, ενώ θα επενδύσει τα χρήματά της έχοντας τη βοήθεια του πατέρα της, ο οποίος είναι οικονομικός σύμβουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou