Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εκείνη 30 ετών, πλούσιος 59χρονος ο ξάδερφος σύζυγός της: «Δε τον παντρεύτηκα για τα λεφτά» λέει η ίδια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Παρά τη διπλάσια διαφορά ηλικίας και τη συγγένειά τους, μια 30χρονη παντρεύτηκε τον δεύτερο ξάδερφό της, και όχι για τα λεφτά, ξεκαθαρίζει.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για την 30χρονη Debora Peixoto, όταν είδε για πρώτη φορά τον δεύτερο ξάδελφό της, Anderson Alves Peixoto, 59 ετών, στο σπίτι του πατέρα της. Η Peixoto, μοντέλο από τη Βραζιλία, λέει ότι η ίδια και ο νυν σύζυγός της αμέσως ταίριαξαν και μετακόμισαν μαζί μετά από μόλις τέσσερις ημέρες που έβγαιναν ραντεβού – επιμένοντας ότι η διαφορά ηλικίας δεν επηρεάζει τη σχέση τους.

«Έχω δεχτεί κριτική επειδή είναι μεγαλύτερος από μένα και επειδή παντρεύτηκα τον ξάδερφό μου, αλλά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», δήλωσε η Peixoto στο NυdePR, λέγοντας ότι γνωρίστηκαν μια Πέμπτη, έδωσαν το πρώτο τους φιλί τρεις μέρες αργότερα και παντρεύτηκαν μέσα σε μόλις τρεις μήνες.

«Έκανα το όνομά του τατουάζ και μου ζήτησε να μετακομίσω μαζί του», συνέχισε. «Πήγε στο σπίτι του πατέρα μου για να ζητήσει το χέρι μου σε γάμο και τέσσερις μέρες αργότερα, ζούσαμε μαζί. Μόλις τρεις μήνες αργότερα, σχεδιάζαμε τον γάμο μας».

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που άρχισε να βγάζει λεφτά από τις αισθησιακές αναρτήσεις σε μια πλατφόρμα ενηλίκων, τον Αύγουστο του 2021, λέει ότι ο σύζυγός της υποστηρίζει την καριέρα της και βοηθάει ακόμη και στα παρασκήνια για να την κινηματογραφήσει την ώρα που κάνει στριπτίζ.

«Στην αρχή, υποτίθεται ότι θα ήταν απλώς αισθησιακές φωτογραφίες, αλλά στη μέση της πρόβας, ο σύζυγός μου μού είπε να βγάλω αυτό που φορούσα πάνω», θυμάται. «Ομολογώ ότι εξεπλάγην, αλλά το έβγαλα».

Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο στη σχέση τους, ξεκαθαρίζει η 30χρονη

Το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια, λέει ότι δέχεται αντιδράσεις από τον κόσμο για τη σχέση του – αλλά δεν τις αφήνουν να τους επηρεάσει.

«Στην αρχή, ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν μαζί του μόνο και μόνο για να είναι ο sugar daddy», είπε η Peixoto. «Άλλοι άνθρωποι σχολίαζαν πόσο νεότερη είμαι από εκείνον και ότι δεν θα μπορούσε να αποδώσει στο κρεβάτι».

Αλλά η Peixoto αγαπά τον σύζυγό της και τη δουλειά της, παρά τα όσα μπορεί να λέει ο κόσμος. «Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω με έναν μεγαλύτερο άνδρα, αλλά είναι ό,τι καλύτερο. Έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika