Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Γεμάτες τσέπες φέτος τα Χριστούγεννα: Έκτακτο επίδομα 600€ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Ποιοι θα το λάβουν – BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γεμάτες τσέπες τα Χριστούγεννα: Την εφάπαξ ενίσχυση 600€ ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από την Τρίπολη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, το έκτακτο επίδομα αφορά τους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού για τον μήνα Δεκέμβριο.

Γεμάτες τσέπες τα Χριστούγεννα: Όσα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες.

Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθούν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ».

Σχετικά με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ είπε: «Όπως διαπιστώνετε έδειξα μια φωτογραφία της βασικής μας διαφοράς στο πολιτικό σκηνικό. Άλλοι μόνο φωνασκούν και άλλοι σχεδιάζουν και δρουν. Να ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις.

Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού.

Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600€ ανά υπάλληλο».

Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou