Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

Όποιος δεν πήγε το καλοκαίρι, πάει τώρα: Τζάμπα χειμερινές διακοπές για χιλιάδες Έλληνες, τόσα λεφτά θα πάρετε – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέα κλήρωση για καινούργιους δικαιούχους στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όσοι κληρωθούν θα λάβουν voucher αξίας 150 ευρώ για να το χρησιμοποιήσουν στις χειμερινές διακοπές τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ANT1, οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση αντιστοιχούν σε πάνω από 100.000 δικαιούχους και θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Vouchers.gov, όπου θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Όπως διευκρινίστηκε, τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, ενώ σημειώνεται πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στον τουρισμό που συνεχίζει να αυξάνεται στη χώρα μας, παρόλο που πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα.

Όπως είπε ο Υπουργός, τον Σεπτέμβριο η μέση δαπάνη ανά επισκέπτη ήταν 11% πάνω σε σχέση με την αντίστοιχη του 2019, και οι αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια ξεπέρασαν κατά 14% την προ πανδημίας περίοδο. Εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί και τον Οκτώβριο, με το αεροδρόμιο του Ακτίου να καταγράφει αύξηση πάνω από 76% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ σήμερα βλέπουμε τουρίστες να συνεχίζουν να επισκέπτονται τη χώρα.

«Καταλαβαίνουμε ότι πλέον συζητάτε για το χριστουγεννιάτικο καλάθι, αλλά εμείς έχουμε ακόμα τουρίστες στην Πλατεία Συντάγματος. Ο τουρισμός συνεχίζει να φέρνει έσοδα και να στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια» δήλωσε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας ότι η επέκταση της τουριστικής περιόδου έγινε πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika