Newsitamea.gr
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε: Εταιρία στην Αγγλία δίνει μισθό 22.000€ +μπόνους σε όποιον μιλάει καλά ελληνικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ονειρεμένη δουλειά, μόλις μια.. αίτηση μακριά

Αγγλία: Είναι γνωστό πως υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας στο εξωτερικό, με αρκετούς νέους συχνά να μεταναστεύουν ψάχνοντας μία καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία.

Αυτό φαίνεται να προσφέρει μια εταιρία στην Αγγλία η οποία δίνει 22.000 ευρώ ως μισθό σε όσους μιλούν ελληνικά! Συγκεκριμένα το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά.

«Ψάχνουμε για ένα αφοσιωμένο άτομο που θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας», σημειώνει στην αγγελία της η Mintel Group Ltd – μια παγκόσμια, ιδιωτική εταιρεία έρευνας αγοράς με έδρα το Λονδίνο. Η εταιρεία αναζητά ένα άτομο που να μιλάει άπταιστα ελληνικά για να εργαστεί στην εισαγωγή δεδομένων (data entry), προσφέροντας μόνιμη, πλήρη απασχόληση, με μισθό 19.240£ λίρες συν μπόνους.

Εταιρία στην Αγγλία: Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την θέση εργασίας

Η Mintel δέχεται βιογραφικά από άτομα που συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα:

  • Άπταιστα αγγλικά και κατανόηση ελληνικών
  • Εμπειρία στην εργασία με υπολογιστές
  • Ισχυρό αίσθημα του «work ethic»
  • Μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον που θέτει στόχους
  • Μπορεί να διαχειριστεί τη δική του ροή εργασίας
  • Επιθυμία εργασίας στα πλαίσια ομάδας
  • Ικανότητα πληκτρολόγησης 35 λέξεων το λεπτό σε αγγλικό πληκτρολόγιο!

Αγγλία: Τι προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενο

Εκτός του μισθού που αναφέρθηκε παραπάνω, η Mintel υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εργασία και για τον λόγο αυτό προσφέρει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι 3 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας ακόμα επίδομα «Home Office», επίδομα δηλαδή εργασίας από το σπίτι.

Όσον αφορά τις άδειες, όσοι προσλαμβάνονται στην Mintel, λαμβάνουν ένα επίδομα αδείας με δυνατότητα επαναγοράς επιπλέον διακοπών καθώς και μία έξτρα ημέρα άδειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους!

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν 2 ημέρες άδειας το χρόνο προκειμένου να τις προσφέρουν για να υλοποιήσουν έναν αξιόλογο σκοπό! Τέλος να αναφέρουμε πως η εταιρία διαθέτει open space γραφεία εξοπλισμένα με… μπιλιάρδο και τραπέζι πινγκ – πονγκ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika