Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μόλις 44 χρονών παλικάρι: Ο Γιάννης αισθάνθηκε αδιαθεσία πήρε τηλέφωνο την μητέρα του και ξαφνικά πέθανε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θλίψη σκόρπισε στην Φθιώτιδα η είδηση πως έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Γλύφας, Γιάννης Κωστόπουλος.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών ήταν για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας της περιοχής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής.

Φθιώτιδα: Ο 44χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρωί της Παρασκευής ο 44χρονος άνοιξε το μαγαζί του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει για λίγο στο σπίτι του. Ωστόσο, η μητέρα του ανησύχησε καθώς καθυστερούσε, με αποτέλεσμα να μεταβεί η ίδια στο μαγαζί, όπου και εντόπισε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του.

Γιάννης Κωστόπουλος Φθιώτιδα

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης με όσους βρέθηκαν στο χώρο για να βοηθήσουν, οι οποίες συνεχίστηκαν και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 44χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Αυτήν την ώρα παραγματοποιείται η κηδεία του άτυχου 44χρονου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας, όπου φίλοι και συγγενείς θα πουν τον τελευταίο αντίο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika