Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

«Δεν μπορώ να τα πpοσέχω»: Πατέρας βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με… λουρί – Οργή στα Social media – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πατέρας δένει με λουρί τα πεντάδυμά του, ηλικίας 5 ετών, για να βγουν βόλτα, στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να δέχεται επικρίσεις για την πράξη του.

Ειδικότερα, ο πατέρας Jordan Driskell δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, τον περασμένο μήνα, με τα παιδιά του δεμένα με ένα λουρί, καθώς έκαναν τη βόλτα τους και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Ελάτε να περπατήσετε στα παπούτσια μου», για να υποστηρίξει την επιλογή του να χρησιμοποιήσει το λουρί.

Ο Ντρίσκελ και η 34χρονη σύζυγός του, Μπριάνα, υπογράμμισαν ότι είναι πολύ δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους -Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin- και συχνά τα δένουν μεταξύ τους για να κάνουν διάφορες δουλειές.

Σύμφωνα με τη NYpost, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν αρνητικά σχόλια και πολλοί ενοχλήθηκαν με τις εικόνες του πατέρα με τα παιδιά του, σχολιάζοντας «αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα για να περπατούν με λουρί σαν σκυλιά» και «δεν είναι σκυλιά. Τι θα λέγατε να τους μάθετε τι να κάνουν;».

Υπήρχαν πάντως και εκείνοι που υποστήριξαν τους γονείς για την ανορθόδοξη επιλογή τους, σημειώνοντας «κάνε ό,τι πρέπει για να κρατήσεις τα μωρά σου ασφαλή. Εγώ βλέπω αγάπη. Κανένα τους δεν φαίνεται στρεσαρισμένο».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που να απαγορεύουν τη συγκεκριμένη πρακτική στις ΗΠΑ, αλλά ένας παιδίατρος έχει συμβουλεύσει εναντίον της, τονίζοντας «δεν με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια».

@drixxleman

They don’t know the struggle! #parentsoftiktok #momsoftiktok #dadsoftiktok #foryou #fyp #dad #mom

♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

Ο πατέρας επιμένει να δένει τα πεντάδυμα με λουρί

Πάντως, ο πατέρας δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια και επέμεινε στην πρακτική του, δημοσιεύοντας ένα ακόμη βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok. «Μη μου δίνετε σημασία», σχολίασε στο βίντεο όπου τα παιδιά φαίνονται να περπατούν μπροστά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μόνος άνθρωπος που χρειάζεται ένα παιδί όταν αρρωσταίνει, είναι η μαμά του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika