Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεκρός ο 22χρονος Βασίλης Χοίρας: Θpήvoς για τον πρόωρο θάvατo του, στα «μαύρα» συγγενείς και φίλοι του – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Προβληματισμούς προκαλούν τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται το ένα μετά το άλλο, αυτή τη φορά ο 22χρονος Βασίλης δεν τα κατάφερε.

Aσταμάτητα συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο με τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα. Μπορεί οι αρμόδιοι να πραγματοποίησαν σύσκεψη στις Αρχές της εβδομάδας για να λάβουν αυστηρά μέτρα, ώστε να μειωθούν τα θανατηφόρα, ωστόσο πέντε ημέρες αργότερα, άλλος ένας νέος, ο 22χρονος Βασίλης Χοίρας, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του άτυχου νέου, βυθίστηκαν στο πένθος για τον πρόωρο χαμό του, το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, με οδηγό 21χρονο, η οποία χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 39χρονη.

22χρονος

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:35, όταν το όχημα της 39χρονης, επιχείρησε στροφή δεξιά, σε πάροδο, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας που κινείτο ευθεία στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου.

Η σύγκρουση, ήταν βίαια, με αποτέλεσμα τόσο ο άτυχος Βασίλης, όσο και ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο. Ο 22χρονος, σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του άτυχου Βασίλη. Ο 21χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε η 39χρονη οδηγός του οχήματος, η οποία αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο και συνελήφθη από την Αστυνομία, στη βάση δικαστικού εντάλματος, για το θανατηφόρο δυστύχημα.

Την ίδια ώρα, στο σημείο της τραγωδίας διεξάχθηκαν έρευνες από την Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως, «η σύγκρουση, φαίνεται και από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο ενεχόμενα οχήματα, να ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη, αλλά θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταχύτητά τους».

22χρονος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou