Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συμβαίνει μία στα 50 εκατομμύρια: Γέννησε δίδυμα με διαφορά… 11 εβδομάδων – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με μία σπάνια περίπτωση ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί στο Καζακστάν, καθώς μία 29χρονη μητέρα γέννησε τα δίδυμα μωρά της με διαφορά… 11 εβδομάδων.

Η σπάνια περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες συμβαίνει μία στα 50 εκατομμύρια. Η Liliya Konovalova γνώριζε εδώ και επτά χρόνια ότι είχε δύο μήτρες, από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως κυοφορούσε δίδυμα και πως το ένα μεγάλωνε στη μία μήτρα και το άλλο στην άλλη.

29χρονη δίδυμα

Ωστόσο, η ίδια στις 24 Μαΐου γέννησε πρόωρα το ένα από τα δύο έμβρυα, το κοριτσάκι, όταν ήταν μόλις 25 εβδομάδων και το οποίο γεννήθηκε μόλις 850 γραμμάρια και πέρασε αρκετές εβδομάδες σε θερμοκοιτίδα. Βέβαια, η 29χρονη συνέχισε να κυοφορεί το άλλο παιδί, το οποίο και γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου και ζύγιζε 2.900.

«Ο γιος μου δεν βιαζόταν καθόλου να βγει στον κόσμο», σημείωσε, αστειευόμενη, η Konovalova, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για την κατάστασή μου. Ανησυχούσα τόσο πολύ για τη ζωή του πρόωρου μωρού μου. Αλλά, οι γιατροί μας ήταν τέλειοι. Αυτό που έκαναν ήταν θαύμα. Έδειξαν ότι είναι αληθινοί επαγγελματίες» κατέληξε.

δίδυμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika