Newsitamea.gr
CELEBRITY ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ

Μαριλού Ρεπάπη: Ο καρκίνος του μαστού, τα μαθήματα ζωής, ο 11χρονος γιος και η σχέση με τον Νίκο Χριστοφόρου – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή».

Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση, προχώρησε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η δημοσιογράφος, Μαριλού Ρεπαπή, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο του μαστού.

Στη συνέχεια, ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτριας για τα «InStyle» και «Nitro». Το 2008 μετακινήθηκε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την εκπομπή «ΟΛΑ» και δυο χρόνια μετά, το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον ALPHA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1.

Ταυτόχρονα, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του NitroRadio από το 2005 μέχρι το 2014, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε και καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan»). Τελευταίος της τηλεοπτικός σταθμός ήταν στο STAR και συγκεκριμένα στην «Φωλιά των Κου Κου».

Ο καρκίνος του μαστού και τα μαθήματα ζωής

Η δημοσιογράφος το 2020 έγραψε χαρακτηριστικά για την περιπέτειά της με το καρκίνο του μαστού: «Αυτήν την χρονιά πήρα πολλά μαθήματα. Μαθήματα ζωής. Μαθήματα μαγειρικής. Μαθήματα Τετάρτης και Πέμπτης Δημοτικού. Το μεγαλύτερο μάθημα όμως που πήρα είναι ότι ο εαυτός μας δεν είναι δεδομένος, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς τους ίδιους.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον προσέχουμε και να μην τον σκάμε για ασήμαντα πράγματα, πρόσωπα και γεγονότα. Φέτος ο οργανισμός μου, ούρλιαξε αυτήν τη δήλωση στις αρχές της χρονιάς και έτσι, ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία.

Όμως αυτή η τόσο κακή χρονιά για όλον τον κόσμο, φεύγει αφήνοντάς με πιο ώριμη και πιο δυνατή, γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους. Για το παιδί μου, για τον Νίκο, για τους αληθινούς μου φίλους και την οικογένειά μου. Πλέον το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου για να είμαι κοντά σε όσους αγαπώ.

Τα ασήμαντα είναι ακριβώς αυτό, ασήμαντα. Έχω πια σταματήσει να «ποτίζω νεκρά φυτά». Οι εννιά φωτογραφίες μου, δεν είναι αυτές που πήραν τα περισσότερα λάικ. Είναι αυτές που περιγράφουν το πώς πέρασα το 2020 και δεν έχω δείξει ακόμα. Καραντίνα, χειρουργεία, τηλεκπαίδευση, μαγειρική, νέα σκέψη, νέο σπίτι και πολλή αγάπη».

Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου

Η Μαριλού Ρεπαπή δεν δίστασε στο παρελθόν να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα 2 χειρουργεία που έκανε.

Με αφορμή ότι ο Οκτώβρης είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η δημοσιογράφος θέλησε με νέα της ανάρτηση να στείλει το δικό της μήνυμα για τη σημασία της πρόσληψης. Η ίδια ανέφερε μάλιστα πως οι δικές της εξετάσεις βγήκαν καθαρές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι Οκτώβριος και θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να μην το αμελήσετε (έχει κέντρα που δουλεύουν και Σάββατα), να βρείτε χρόνο και να βάζετε σε προτεραιότητα το να προσέχετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσετε το ότι το κάνατε. Σας εύχομαι να μην έρθει, αλλά η πρόληψη σώζει ζωές. Μην το ξεχνάτε. #breastcancerawareness #octoberbreastcancerawarenessmonth» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριλού Ρεπαπή.

Η σχέση με τον Νίκο Χριστοφόρου

Το 2019 είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας και η σχέση της με τον υπεύθυνο των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, Νίκο Χριστοφόρου, με τους δυο τους, ωστόσο, να φροντίζουν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλούν στιγμή. Προτεραιότητά της, όμως, παραμένει πάντα ο γιος της Πάνος.

Ο Νίκος Χριστοφόρου ήταν και το μεγάλο της στήριγμα στην περιπέτειά της, αλλά και εκείνος που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της βιοψίας της. «Τρεις εβδομάδες αργότερα, που από τη δέκατη μέρα άρχισαν να περνάνε πολύ αργά, βασανιστικά, με μεγάλη αγωνία, με φώναξε ο Νίκος μου, το στήριγμά μου στη ζωή και σε όλο αυτό, στο γραφείο του να μου πει κάτι. Νόμιζα ότι ήταν για δουλειά. Δεν ήθελε να μου το πει από το τηλέφωνο.

Είχε μιλήσει με τον γιατρό, τα αποτελέσματα της βιοψίας είχαν βγει», έγραψε στην εξομολόγησή της η Μαριλού Ρεπαπή.

«Είμαστε μια μικτή οικογένεια»

Ο γιος της είναι 11 χρονών. Για το διαζύγιο εξηγεί πως ο γιος της, καθώς ήταν αρκετά μικρός, δεν θυμάται πολλά, αλλά ήταν έτσι κι αλλιώς ένα «ήρεμο» διαζύγιο, χωρίς καβγάδες και εντάσεις. Στην πορεία του εξήγησε τους λόγους που χώρισαν, υπήρχαν και καλές σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφό της, οπότε πια περνώντας ο χρόνος ο γιος της έμαθε απλά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πως «Έχει δύο οικογένειες» και πως «Είμαστε μια μικτή οικογένεια».

Στη συνέχεια μιλά για την περιπέτειά της για τον καρκίνο του μαστού, τον οποίο ανακάλυψε στα 41 της. Λόγω δουλειάς είχε αμελήσει να επισκεφτεί τον γιατρό, ο οποίος όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, επειδή τα νέα δεν ήταν καλά, πήρε τηλέφωνο τον άντρα της.«Χριστέ μου το παιδί μου» ήταν η πρώτη φράση που είπε όταν έμαθε για την κακοήθεια που τελικά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα all4mama.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

Αναιμία: Αυτά είναι τα «ένοχα» σημάδια

newsitamea