Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μπάρμαν είδε τύπο να ρίχνει χάπι στο ποτό κοπέλας, αντάλλαξε τα ποτήρια και τον άφησε να ναρκώνει τον εαυτό του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μπάρμαν: Η σελίδα Whisper φιλοξενεί συγκλονιστικές μαρτυρίες, όπου και περιγράφονται οι ενέργειες ορισμένων πολιτών προκειμένου να αποτραπούν επιθέσεις εναντίον γυναικών.

Συγκεκριμένα σοκάρει μία μαρτυρία, όπου και ο μπάρμαν άλλαξε τα ποτά δύο πελατών του, όταν είδε ότι ο άνδρας έριξε χάπι στο ποτήρι γυναίκας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Είμαι μπάρμαν και χθες το βράδυ είδα έναν άντρα να ρίχνει ένα ναρκωτικό στο ποτό ενός κοριτσιού.

Όταν δεν κοιτούσε, άλλαξα τα ποτά. Παρακολούθησα αυτόν τον τύπο να ναρκώνει τον εαυτό του».

 

μπάρμαν

«Σταμάτησα κάποιον να εκμεταλλευθεί μια μεθυσμένη κοπέλα. Την έβαλα σε ένα ταξί και την έστειλα σπίτι της. Ο τύπος που προσπαθούσε να την εκμεταλλευθεί με έβρισε. Το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο» έγραψε ένα άλλος.

Τέλος, σε μία ακόμα συγκλονιστική δήλωση αναφέρεται: «Σταμάτησα το βιασμό μιας κοπέλας σε ένα πάρτι που έγινε σε ένα σπίτι πριν από δύο μήνες. Εγώ και το κορίτσι είμαστε τώρα οι καλύτεροι φίλοι και ο άλλος έφυγε από το πάρτι με μια σπασμένη μύτη και ένα σαγόνι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika