Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

7χρονη που παλεύει με τον καρκίνο από μωρό κέρδισε το στοίχημα της ζωής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών δεν ξεκίνησε εύκολα. Όταν ήταν μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 και από τότε ξεκίνησε ένα πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι.

Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια νίκησε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν κανονικό παιδί.

Πριν από τρία χρόνια η Breya τα πήγαινε καλύτερα, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόνο 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών δεν ξεκίνησε εύκολα. Όταν ήταν μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 και από τότε ξεκίνησε ένα πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι. Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια νίκησε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν κανονικό παιδί.

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να στείλει την μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Πριν από τρία χρόνια η Breya τα πήγαινε καλύτερα, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόνο 30% πιθανότητες επιβίωσης.

 

mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ελπίζουμε σε θαύμα»: Εφιάλτης για 13χρονη, τυφλώθηκε από ένα λάθος που κάνουμε όλες με τις βαφές μαλλιών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δημήτρης Παπανικολάου: Η κόρη μου λέει μόνη της σε όποιον συστήνεται ότι έχει αυτισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika