Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φώφη Γεννηματά: “Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου. Δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα”- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Φώφη Γεννηματά άφησε σήμερα 25/10/2021 την τελευταία της πνοή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Έπειτα από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφειλόταν σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Μια διαφορετική συνέντευξη για την πολιτική, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που πέρασε, είχε δώσει η  Φώφη Γεννηματά το 2017.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, στον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, αλλά και στην καθημερινότητά της, που όπως είπε, είναι σαν κάθε νοικοκυράς.

«Έχω τρία παιδιά, 19, 12,5 και 11. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική.  Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές», λέει.

Αναφερόμενη στον δεύτερο σύζυγό της που είναι μαζί του 15 χρόνια, λέει: «Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;».

Μιλώντας για τον πατέρα της η Φώφη Γεννηματά αποκάλυψε όλα όσα της έλειπαν από εκείνον: «Μου λείπουν… όλα από τον πατέρα μου, η ζεστασιά, η αγκαλιά, το χαμόγελο, το μυαλό, η ανθρωπιά, ο παππούς που χρειάζονταν τα παιδιά μου. Μέσα σε επτά μήνες έχασα και τους δύο γονείς μου. Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου. Το πάλεψα σκληρά. Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών, δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα. Είπα θα το παλέψω. Πέρασαν εννέα χρόνια και είμαι εδώ» είπε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.

Για τη σκληρή καθημερινότητα μέσα στην κρίση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τυχερή που δεν είναι σε τόσο δύσκολη θέση όπως πολλοί Έλληνες, αλλά τόνισε ότι παρακολουθεί κι εκείνη τις προσφορές, όπως κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά. «Με τρία παιδιά… είναι δύσκολο» σημείωσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika