Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Θέλετε να σας συμπαθούν; Δείτε πώς θα το πετύχετε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι άνθρωποι έλκονται από κάποια άτομα και όχι από κάποια άλλα; Είτε βρίσκεστε σε ένα πάρτι ή σε μια επαγγελματική εκδήλωση πάντα υπάρχει κάποιος στον οποίο όλοι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή. 

Θέλετε και εσείς να σας συμπαθούν όλοι; Δείτε πώς θα το πετύχετε

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να δημιουργήσετε θετικές δονήσεις και να κάνετε τους ανθρώπους να θέλουν να γίνουν φίλοι σας. 

Κάντε ένα κομπλιμέντο

Εάν κάνετε κομπλιμέντο  σε ένα συγκεκριμένο άτομο, θα δει ότι αφιερώνετε χρόνο για να συζητήσετε μαζί του. Βεβαιωθείτε όμως ότι το κομπλιμέντο σας είναι αληθινό και όχι ψεύτικο. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αισθανθούν τη διαφορά.

Απλά χαμογελάστε

Όσο περισσότερο χαμογελάτε, τόσο πιο φιλικοί φαίνεστε στους άλλους. Επίσης, μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι τείνουν να μιμούνται τις εκφράσεις των άλλων, οπότε αν χαμογελάτε θα χαμογελάσει αμέσως και αυτός που είναι απέναντί σας.

Δείξτε ότι είστε ανοιχτοί και φιλικοί

Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός σας και κάντε οπτική επαφή, τοποθετήστε τον εαυτό σας μπροστά στο άτομο που θέλετε να σας συμπαθήσει και κρατήστε τα χέρια σας ανοιχτά. Μην κοιτάτε το τηλέφωνό σας και μην γυρίζετε την πλάτη σας. Επίσης κρατήστε το κεφάλι ψηλά, όχι κάτω, έτσι ώστε οι άνθρωποι να βλέπουν καθαρά το πρόσωπό σας και να έχουν οπτική επαφή.

Θυμηθείτε ονόματα

Το να φωνάξετε κάποιον με το μικρό του όνομα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σημαίνει πραγματικά πολλά για εκείνον. Αυτή η πρακτική μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Συμπερασματικά ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε πνευματώδεις και διασκεδαστικοί, αλλά παρόλα αυτά δεν τραβάτε την προσοχή των άλλων, επανεκτιμήστε το πώς φαίνεστε, τι λέτε και πώς ενεργείτε, γιατί μπορεί ακούσια να εκπέμπετε σήματα ότι είστε απρόσιτοι. Απλές αλλαγές, όπως η επαφή με τα μάτια, η προσφορά ειλικρινών φιλοφρονήσεων και η θετικότητα θα σας βοηθήσουν να γίνετε μαγνήτης των άλλων.

 

jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

20 «αθώες» συμπεριφορές των γονιών που πληγώνουν βαθιά τα παιδιά

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou