Newsitamea.gr
AMEA news ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Μυρτώ της Πάρου: Συγκλονίζει η μητέρα της – Δεν τη δέχονται σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία – Η υγεία της έχει επιδεινωθεί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την ημέρα που η 15χρονη τότε Μυρτώ κακοποιήθηκε άγρια από έναν Πακιστανό σε παραλία της Πάρου.

Για την κατάσταση της υγείας της Μυρτώς, εννέα χρόνια μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην Πάρο, μίλησε η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου. Τα προβλήματα της κοπέλας έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η λύση είναι στη Γερμανία.

Η Μυρτώ, όπως λέει η μητέρα της, θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τη δέχονται.

“Δεν ζητάω να μας δεχτούν τζάμπα. Για έναν περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται“, ήταν τα λόγια της κ. Κοτρώτσου στο Mega.

Πριν από τρεις ημέρες, η Μυρτώ είχε τη γιορτή της και η ανάρτηση της μητέρας της συγκινεί.

“Χρονια πολλά Μυρτω μου!!! Και του χρόνου ας ελπίζουμε ότι θα είσαι καλύτερα.
Μετά απο ένα δύσκολο καλοκαίρι με επισκέψεις σε πολλά δημόσια νοσοκομεία , ήρθε ένα φθινόπωρο που συνεχίζουμε τις επισκέψεις….Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο και ο Θεός βοηθος….
γιατί μόνο ο ΘΕΟΣ σε βοηθάει!”
, έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika