Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Και να μην μας έδιναν διαβατήρια, πάντα εδώ θα γυρνάγαμε, η Ελλάδα είναι η πατρίδα μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

«Πάντα αισθανόμασταν Έλληνες, πάντα ήμασταν Έλληνες, απλώς τώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθυνόμενος στην ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Είμαστε Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε απλώς μια σφραγίδα», συνέχισε ο Greek Freak, τονίζοντας πως «το να είστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος είναι ιστορικό. Ευχαριστώ που μας καλέσατε».

«Ήταν πάντα Έλληνες η μητέρα και τα αδέρφια μου, χτες απλά πήραν τα διαβατήρια. Και να μην τα έπαιρναν, πάντα εδώ θα γυρνάγαμε, εδώ είναι η πατρίδα μας» τόνισε ο Γιάννης.

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα. Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά. Είστε πρότυπο για όλα τα μικρά παιδιά. Το κερδίσατε όχι μόνον ως αθλητής αλλά με το ήθος σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο παίρνει κανείς από το σπίτι του και το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Εύχομαι να συνεχίσετε όπου και εάν βρίσκεστε», είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou