Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ: Μας λείπει κάθε μέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ραγίζει καρδιές  η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το θρύλο της Formula1.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ίδια παραδέχεται ότι ο Σουμάχερ κάθε μέρα λείπει στην ίδια αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια.

«Ο Μίκαελ μου λείπει κάθε μέρα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ.

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ – διαφορετικός, αλλά εδώ. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα», δήλωσε συγκινημένη η Κορίνα.

Στο βίντεο η σύζυγός του Κορίνα, φανερά συγκινημένη αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Φεράρι είχε αμφιβολίες πριν αποφασίσει τελικά να κάνει σκι στο θέρετρο Meribel, τη μοιραία ημέρα του σοβαρού ατυχήματος τον Δεκέμβριο του 2013.

«Λίγο πριν συμβεί στο Meribel, μου είπε: «Το χιόνι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα μπορούσαμε να πετάξουμε στο Ντουμπάι και να κάνουμε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο εκεί», αποκαλύπτει η σύζυγός του.

«Πάντα τα ολοκλήρωνε τους αγώνες του με ασφάλεια. Γι’ αυτό ήμουν σίγουρη ότι είχε μερικούς φύλακες-αγγέλους που τον πρόσεχαν», προσθέτει.

«Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», καταλήγει η 52χρονη Γερμανίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika