Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Πέθανε από Κορονοϊό ανεμβολίαστος ιερέας-αρνητής στις Οινούσσες – Στη ΜΕΘ και η γυναίκα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τη ζωή του από κορονοιό έχασε ο πατέρας Νικόλαος από τις Οινούσσες, σήμερα, 4/9. Ο ιερέας ήταν αρνητής και ανεμβολίαστος. Σημειώνεται πως και η σύζυγός του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xiakoslaos.gr ο 80χρονος πατέρας Νικόλαος ο οποίος ήταν εφημέριος του ναού του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες νόσησε από κορονοϊό και η υγεία του επιδεινώθηκε καθώς ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παπά Νικόλας Καραβάς ήταν γενικότερα αρνητής της πανδημίας και δεν εξέτασε ποτέ το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την σύζυγό του

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και η σύζυγός του 71ος ετών, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους θεράποντες ιατρούς να εξετάζουν κάθε δυνατή λύση για να σωθεί η ζωή της.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πρεσβυτέρα η οποία επίσης ήταν αρνήτρια της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika