Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει ο πατέρας 33χρονου που κάηκε σε φωτιά του 2007 στην Εύβοια: Το δάσος αναγεννήθηκε, τα παιδιά μας πού είναι – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πριν από 14 χρόνια στον Μίστρο της Εύβοιας, είχαν βρει τραγικό θάνατο 5 νέοι άνθρωποι, όταν στην προσπάθειά τους να σώσουν το χωριό τους από πυρκαγιά, κάηκαν ζωντανοί.

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον Μίστρο της Εύβοιας.

Εκεί όπου το 2007 είχαν βρει τραγικό θάνατο 5 νέοι άνθρωποι, όταν στην προσπάθειά τους να σώσουν το χωριό τους από πυρκαγιά, κάηκαν ζωντανοί.

Πρόκειται για τον 19χρονο Νίκο Τσαμπάση, τον 23χρονο Γιάννη Τσώκο, τον 33χρονο Δημήτρη Λιάσκο, τον 26χρονο Δημήτρη Γιαπλέ, και τον 27χρονο Χρήστο Καρλατήρα.

Στο σημείο που έχασαν την ζωή τους, οι δικοί τους άνθρωποι έκτισαν εκκλησία αφιερωμένη στους Τρεις Παίδες Εν Καμίνω.

Μετά το μνημόσυνο και την αρτοκλασία ο πατέρας του Δημήτρη Λιάσκου, πατέρα 2 παιδιών 2 και 3 ετών τότε, που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν συγκλονίζει μιλώντας στην Ιωάννα Καραγιάννη.

Παρακολουθώντας την φωτιά στην Βόρεια Εύβοια, το μυαλό του κυρίου Αντώνη πήγαινε στον Δημήτρη και τα 4 παλικάρια που χάθηκαν άδικα.

Το δάσος μας έγινε ξανά λέει. Σε 5 χρόνια θα πελεκήσουν ξανά τα πεύκα. Τα παιδιά πού θα τα βρουν;

Το σημαντικό, προσθέτει, είναι πως στη Βόρεια Εύβοια δεν χάθηκαν παιδιά, δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.

Ο πυροσβέστης Σπύρος Ραπτάκης έζησε από κοντά την τραγωδία.

Συγκινημένος περιγράφει στο Star Κεντρικής Ελλάδας τι συνέβη εκείνη την ημέρα και απευθυνόμενος σε όσους διαμαρτύρονται για τα καμένα δάση, λέει πως το δάσος στον Μίστρο έγινε ξανά. Τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω.

Ο πρόεδρος του Μίστρου Ηρακλής Τσώκος έχασε 2 πρώτα ξαδέλφια. “Μακάρι και εδώ να είχαν καεί όλα και να μην είχε χαθεί άνθρωπος”, δηλώνει στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

“Πέρασαν 14 χρόνια”, προσθέτει, “το δάσος έχει αναγεννηθεί, μόνο του, μέσα από τις στάχτες του. Οι άνθρωποί μας όμως είναι μόνο στη φωτογραφία”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tvstar.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika