Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

«Εξαίρεση στον κανόνα»: Από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας που πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο πλήρως εμβολιασμένος Έλληνας που πέθανε από κορονοϊό, ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, υπογράμμισε συγγενής του στο newsbomg.gr.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της ΜΕΘ το νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, έκανε γνωστό πως καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα πλήρως εμβολιασμένου για τον κορονοϊό και χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ο λόγος για έναν 70χρονο άνδρα, από τη Θεσσαλονίκη, οδοντίατρος στο επάγγελμα, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, ωστόσο, κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Όπως αναφέρει συγγενής του εκλιπόντος σε ανάρτηση του στο facebook: «Επειδή, τώρα που βγήκε στα σάιτ, μπορεί να διαβαστεί λάθος η είδηση του θανάτου του πρώτου πλήρως εμβολιασμένου ασθενή από covid 19, χωρίς προβλήματα υγείας, του αγαπημένου μου ξαδέρφου Αχιλλέα, οδοντογιατρού, 70 ετών, δύο παρατηρήσεις:

– Ο Αχιλλέας είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, σ’ ότι αφορά στην προστασία που παρέχουν τα εμβόλια.

– Μαζί με τον Αχιλλέα είχε νοσήσει και η υπόλοιπη οικογένεια. Όλοι τους το ξεπέρασαν χωρίς κανενός είδους νοσηλεία.

Γι αυτό εμβολιαστείτε και προσέχετε. Δυστυχώς το ξαδερφάκι αποτέλεσε την εξαίρεση για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας!».

Ο πλήρως εμβολιασμένος από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο

Παράλληλα, μιλώντας στο newsbomg.gr, επεσήμανε ότι «ως γιατρός ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που νόσησαν, είχαν ήπια συμπτώματα αποφεύγοντας τη νοσηλεία».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καπραβέλος τόνισε ότι «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν. Οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορονοϊού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou