Newsitamea.gr
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά που κρατάμε κρυμμένη, αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η δική σας μπορείτε να κάνετε το παρακάτω τεστ. 

Όπως όλα τα τεστ προσωπικότητας, δεν έχει καμία επιστημονική εξήγηση, αλλά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουμε περισσότερες πτυχές του εαυτού μας.

Η εικόνα που βλέπετε είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, δηλαδή κρύβει διάφορες άλλες εικόνες και ανάλογα με το τι θα δείτε πρώτο θα έχετε διαφορετική απόκριση. Ποια εικόνα βλέπετε πρώτη;

Ένα παιδί 

Είστε ένα άτομο που αισθάνεται ότι έχει πάρα πολλά να κάνει και πρέπει να αφιερώσει χρόνο για τον εαυτό του. Επίσης αν θα επιθυμούσατε να είχατε κάποιον να σας φροντίζει, δεν σας αρέσει να δείχνετε προς τα έξω αυτή την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Δέντρα 

Είστε γενναιόδωροι και ανοιχτοί σε όλους, αλλά μερικές φορές νιώθετε το αίμα σας να βράζει και καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρείστε σε ηρεμία.
Απολαμβάνετε νέες εμπειρίες αλλά μόνο αν μπορείτε να τις διαχειριστείτε με τον δικό σας τρόπο, ενώ δεν ανέχεστε όσους σας καταπιέζουν.

Ένα ζευγάρι 

Για εσάς το σημαντικό στη ζωή είναι τα συναισθήματα που σας δένουν με την οικογένεια, τους φίλους και τον σύντροφο. Ωστόσο, η ανασφάλειά σας, σας οδηγεί να είστε υπερβολικά κτητικοί και συχνά οι άλλοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από εσάς για να έχουν κάποια ελευθερία. Απολαύστε την αγάπη χωρίς κτητικότατα.

 

ΠΗΓΗ: jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

Penni Syggrou

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

Πότε ξεκινά η τρίτη ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη για την αντίληψη του κόσμου

Efi Nika